'Samsung liegt over formaat Galaxy Tab'

Een directe vergelijking met de iPad 2 van Apple liet zien dat Samsung’s Galaxy Tab 10.1 helemaal niet dunner is dan de iPad, iets dat Samsung wel beweert. Een medewerker ontkende niet expliciet dat de claim van Samsung fout is, maar wees er slechts op dat de Galaxy Tab volgens de specificaties dunner is.

iPad 2 vs Samsung Galaxy Tab 10.1 dikteBeide nieuwe Galaxy Tab’s van Samsung, de Galaxy Tab 10.1 en de Galaxy Tab 8.9, zouden 8,6mm dun zijn. De iPad 2 van Apple is volgens de officiële specificaties 8,8mm dun. Daarmee zouden beide tablets van Samsung dus 0,2 millimeter dunner zijn. Een directe vergelijking, waarvan InformationWeek een foto nam, laat echter zien dat Samsung’s tablet net wat dikker is dan de iPad 2.

Een medewerker van Samsung leek weinig onder de indruk van het nieuws te zijn. Ondanks de directe vergelijking die hij te zien kreeg, was het enige antwoord dat hij had dat de tablets van Samsung volgens de specificaties twee tiende millimeter dunner zijn dan de iPad 2.

Ook een filmpje waarin ‘gewone burgers’ hun mening geven over de tablets van Samsung bleek misleidend te zijn. Twee van de ondervraagden, volgens het filmpje een freelance reisverslaggever en een CEO in de real estate-sector, bleken beiden acteurs te zijn. Dit werd ontdekt omdat de namen van de acteurs niet veranderd waren in het filmpje. Ook bleek de regisseur van het filmpje al eerder een dergelijk filmpje met betaalde acteurs voor Samsung gemaakt te hebben.

Bron: Electronista

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mitchel Vrolijk -

    Vast, maar er zit verschil tussen het productiemodel en wat er op de beurzen wordt getoond. Wat er op de beursen wordt getoond heeft echt een superaccu en andere hardware (betere camera etc.). Dit is omdat Samsung de Galaxy Tab 10.1 opnieuw heeft onworpen zodat het in prijs kan concureren met de iPad.

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters