Samsung Louvre lekt opnieuw via The Phone House

The Phone House lekt weleens per ongeluk een toestel en zo ook nu weer. GSM Helpdesk Nederland spotte de Samsung B7610 Louvre op de site van de winkelketen.

Samsung Louvre

Het gebeurt weleens dat een winkel per ongeluk informatie over nieuwe telefoons plaats. Zo staat de webshop Expansys er om bekend dat ze dit weleens laten gebeuren, bijvoorbeeld met de Samsung Louve. Maar ook het Nederlandse The Phone House is niet onbekend met dit soort foutjes, zo kwam de LG KM900 naar boven via de winkel en nu heeft The Phone House het weer voor elkaar gekregen. Dit keer gaat het om diezelfde Samsung Louve die op de site van Expansys al eens opdook, maar nu met officiële naam en foto. GSM Helpdesk Nederland spotte de Samsung B7610 Louvre op de website van The Phone House met een foto van het toestel erbij.

Wat opvalt is dat de Samsung Louvre als twee druppels water op de Samsung F700 lijkt, maar dit keer uitgerust is met Windows Mobile 6.1. Verder is nog niet zoveel bekend over het toestel, maar de verwachtingen zijn dat de B7610 onder andere een 5-megapixelcamera, Wi-Fi en gps-ondersteuning zal hebben. Het toestel zou volgens The Phone House op 1 juli in de winkels terecht moeten komen, maar als we kijken naar de andere data die The Phone House meldt, dan beginnen we een beetje te twijfelen aan deze datum. Duidelijk is echter wel dat de Samsung Louvre binnenkort aangekondigd zal worden.

Samsung B7610 Louvre

 

Bron: GSM Helpdesk

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters