Samsung Louvre lekt opnieuw via The Phone House

The Phone House lekt weleens per ongeluk een toestel en zo ook nu weer. GSM Helpdesk Nederland spotte de Samsung B7610 Louvre op de site van de winkelketen.

Samsung Louvre

Het gebeurt weleens dat een winkel per ongeluk informatie over nieuwe telefoons plaats. Zo staat de webshop Expansys er om bekend dat ze dit weleens laten gebeuren, bijvoorbeeld met de Samsung Louve. Maar ook het Nederlandse The Phone House is niet onbekend met dit soort foutjes, zo kwam de LG KM900 naar boven via de winkel en nu heeft The Phone House het weer voor elkaar gekregen. Dit keer gaat het om diezelfde Samsung Louve die op de site van Expansys al eens opdook, maar nu met officiële naam en foto. GSM Helpdesk Nederland spotte de Samsung B7610 Louvre op de website van The Phone House met een foto van het toestel erbij.

Wat opvalt is dat de Samsung Louvre als twee druppels water op de Samsung F700 lijkt, maar dit keer uitgerust is met Windows Mobile 6.1. Verder is nog niet zoveel bekend over het toestel, maar de verwachtingen zijn dat de B7610 onder andere een 5-megapixelcamera, Wi-Fi en gps-ondersteuning zal hebben. Het toestel zou volgens The Phone House op 1 juli in de winkels terecht moeten komen, maar als we kijken naar de andere data die The Phone House meldt, dan beginnen we een beetje te twijfelen aan deze datum. Duidelijk is echter wel dat de Samsung Louvre binnenkort aangekondigd zal worden.

Samsung B7610 Louvre

 

Bron: GSM Helpdesk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. mjfm -

    Er wordt er van uit gegaan dat TPH deze toestellen (de Samsung Louvre en de LG Arena) per ongeluk lekt, maar heeft ooit iemand er wel eens bij stil gestaan dat het ook wel eens bewust zou kunnen zijn? Ik bedoel, zie wat voor een publiciteit beide leaks tot nu toe hebben opgeleverd?! Ik weet niet of het zo is, maar ik kan me voorstellen dat het een bewuste keus is…

    1. Dominick -

      Geen bewuste keus van TPH waarschijnlijk, dan krijgen ze erg veel problemen. Een bewuste keus van het bedrijf zelf is goed mogelijk, via TPH…

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters