Samsung M2510 laat zich zien op Samsung event

Op het Samsung dealerevent waar we al eerder over berichtten kwam nog een toestel naar buiten dat nog niet aangekondigd was. Het gaat om de Samsung M2510, een goedkope muziekslider.

Gisteren waren we op een evenement van Samsung waar de producent onder andere een diashow liet zien waarin maar liefst 13 nieuwe touchscreentoestellen getoond werden. Dit was echter nog niet genoeg voor Samsung, de producent liet ook nog een prototype van de Samsung M2510 zien, een ander toestel dat nog niet aangekondigd is. Dit toestel moet een goedkope muziekslider worden en lijkt wel een beetje op de BeatDisc die Samsung op het Mobile World Congress liet zien.

Hoewel nog niet heel veel van het toestel bekend is, wijst het briefje dat naast het prototype stond uit dat het toestel een VGA-camera, FM-radio met opneemfunctie en een 2-inch QVGA-lcd-scherm bezit. Daarnaast waren op het toestel duidelijk een aantal speciale muziektoetsen te zien, een ander bewijs dat het toestel op muziek gericht zal zijn. We kwamen nergens het woord ‘Beat’ tegen, dus het lijkt erop dat dit toestel ondanks zijn totale toewijding aan muziek buiten de muzieklijn van Samsung gaat vallen. Helemaal zeker weten we dat echter pas tijdens de officiële lancering van het toestel, die waarschijnlijk niet zo lang meer op zich zal laten wachten.

Samsung M2510 dealerevent

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters