'Samsung M5650 Lindy wordt grote broer Corby'

Volgens een Portugese webshop is er een nieuw toestel van Samsung op komst, dat als grote broer voor de Corby dient. Het toestel krijgt de naam Samsung M5650 Lindy en lijkt zowel van binnen als van buiten erg op de S3650 Corby.

Samsung sloeg deze zomer met de S3650 Corby een geheel nieuwe weg in richting het jeugdigere deel van de bevolking en het bedrijf lijkt daar voorlopig nog niet klaar mee te zijn. Eerder zagen we al een CorbyPRO en een CorbyTXT, nu komt er ook een nieuwe variant van de Corby bij onder de naam Lindy. Dit toestel is net als de Corby een ‘gewone’ touchscreentelefoon, maar is ten opzichte van zijn broertje op verschillende vlakken wat geüpdatet.

Aan uiterlijke verschillen zien we al dat de Lindy een aantal mediatoetsen heeft en ook een 3,5mm audiojack. Het toestel valt met de naam M5650 dan ook binnen het mediasegment van Samsung, de Corby viel met zijn S3650 nog binnen het stijlvolle deel van Samsung’s portfolio. Ook de specificaties van de Corby zijn wat onder handen genomen in deze Lindy, zo heeft het toestel wel ondersteuning voor Wi-Fi en 3G en heeft het een geüpgradede camera gekregen. Ten eerste heeft hij in plaats van een 2-megapixelcamera een 3-megapixelcamera en daarnaast is ook een tweede VGA-camera aanwezig in de S5650. Een andere, misschien wat minder positieve, verandering, is dat de Lindy een resistief touchscreen zal hebben in plaats van het capacitieve scherm van de Corby.

Hoewel het toestel niet officieel aangekondigd is, heeft Samsung het wel bevestigd en uitgelegd dat het voorlopig alleen in Portugal beschikbaar zal zijn. De prijs ligt trouwens rond die van de Corby, dus waarschijnlijk zal de Lindy daarom niet zo wijds verkrijgbaar zijn. Mocht het toestel erg succesvol zijn, dan is de kans natuurlijk groot dat het wel in Nederland zal belanden.

Samsung M5650 Lindy 

Bron: Samsung Hub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy Note 8

Het is officieel: Samsung verstuurt uitnodigingen Galaxy Note 8 onthulling lees verder

De iPhone SE

‘Apple komt eind augustus met nog goedkopere iPhone: 399 euro’ lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Nieuwe details Samsung Galaxy S9, S9+ en Galaxy Note 9 duiken op lees verder

mechanische hersenen

Hoeveel werkgeheugen heeft je smartphone nou eigenlijk echt nodig? lees verder

Apple iPhone 8

‘Grote tekorten Apple iPhone 8: normale beschikbaarheid pas in 2018’ lees verder

bewegingen over de vingerafdrukscanner

Gloednieuw toestel: zo ziet de Samsung Galaxy S8 Active eruit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters