Samsung M8800 Pixon “Bresson” onthuld in volle glorie

Een Russische site heeft een volledige review gepubliceerd van de Samsung M8800 Bresson. Dit tweede 8 megapixel toestel, zou de F480 “Touchwiz” moeten opvolgen.

De site weet de M8800 in zijn volle glorie te laten zien. Zo is van elke mogelijke hoek een hoge resolutie foto gemaakt en is er zelfs tijd genomen om mooie screenshots van deze nieuwe kanjer te maken. Opmerkelijk is dat het toestel relatief dik is en doet denken aan de LG Viewty. Het toestel heeft een 3.2″ 240×400 TFT Touchscreen en een Qualcomm MSM6281 chipset. Verder mogen onderdelen als Quad-band GSM/Tri-band HSDPA, FM Radio, accelerometer en 100 mb intern geheugen niet ontbreken. Waarschijnlijk mist het apparaat wel Wifi en GPS wat een eeuwige zonde is. De 8 megapixel fotocamera met 30 frames per seconde videorecorder, moet dit weer goed maken volgens Samsung.

Het toestel zal volgens de site 550 euro gaan kosten, echter verwachten wij eerder een prijs van 650 euro. Ook kunnen wij als eerste melden dat dit toestel in week 46 in Nederland verkocht zal gaan worden. Het is nu nog wachten op de aankondiging van Samsung. Echter verklapt deze review alles al van de M8800.

IMG_7862

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters