Samsung maakt de Galaxy Mega bekend met 6.3″ HD-scherm

Samsung heeft plots de Samsung Galaxy mega bekend gemaakt. Het toestel beschikt over een 6.3″ HD-scherm en een dualcore-processor die zijn werk op 1.7GHz doet.

Volgens Samsung zelf is de Galaxy Mega een lijn die tussen tablets en smartphones valt. In het persbericht valt te lezen dat het toestel een 6.3″ HD-scherm heeft met een vermoedelijke resolutie van 720p. De smartphone is voorzien van een 1.7GHz dualcore-processor en 1,5GB aan ram. De smartphone draait al op Android 4.2 en is slechts 8mm dik. Het gewicht van de Galaxy Mega is wel fors; 199gram. Het geheugen van het toestel kan uitgebreid worden met een microSD-kaart en daarnaast is er uiteraard GPS en Glonass te vinden in de smartphone. De batterij van het toestel is 3200mAh groot.

De Galaxy Mega 6.3 zal vergezeld worden door de Galaxy Mega 5.8. Deze variant krijgt een 5.8″ scherm mee van Samsung met een qHD-resolutie. Verder is er een dualcore omap-processor in het toestel aanwezig met een snelheid van 1.4GHz. De smartphone heeft daarnaast eveneens 1.5GB aan ram en een 2600mAh batterij. Er zit net als bij zijn grotere broer een 8-megapixelcamera op de achterkant en een 2-megapixelcamera aan de voorkant.

Volgens Samsung Nederland zal alleen de Galaxy Mega 6.3 in Nederland uitgeleverd gaan worden vanaf mei. Het toestel moet 599 euro gaan kosten. Samsung heeft zelf nog geen afbeeldingen van de toestellen vrijgegeven. Hieronder enkele afbeeldingen die Sammyhub online heeft staan.

Samsung Galaxy Mega 6.3 
Samsung Galaxy Mega 6.3 
Samsung Galaxy Mega 5.8 
Samsung Galaxy Mega 5.8 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. ACyurtkap -

  Gaat wel erg ver wordt groter en groter straks nemen we nog een ipad als telefoon nog even deze komt al dichterbij de 7-inch tablets zoals Nexus 7, ik denk nog steeds dat voor een fablet of hoe het dan ook het nogsteeds 5,5 wel genoeg is zoals de opitimus G pro en de note 2 natuurlijk

  1. Danijel -

   Jawel, die zal vast een scherm hebben van rond de 5.5". Ik denk dat vanwege de Note Samsung dan ook niet de 5.8 Mega in NL gaat verkopen. Liggen te dicht bij elkaar.

   1. ACyurtkap -

    S4 ligt ook dichtbij note 2 5,0 inch en die 5,5 inch er is natuurlijk wel een verschil maar het komt steeds dichterbij dus die hele note grap wordt ook niet meer belangrijk want wat ze met de S4 hebben gedaan is dat je meer scherm op een even groot telefoon als de s4 dus dat vind ik heel mooi zoals de nexus 4 helemaal geen fysieke knoppen meer maar gewoon alleen touch kunnen ze de hele voorkant meer scherm kwijt en alleen nog beetje plek voor de front camera

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters