Samsung maakt de Galaxy Mega bekend met 6.3″ HD-scherm

Samsung heeft plots de Samsung Galaxy mega bekend gemaakt. Het toestel beschikt over een 6.3″ HD-scherm en een dualcore-processor die zijn werk op 1.7GHz doet.

Volgens Samsung zelf is de Galaxy Mega een lijn die tussen tablets en smartphones valt. In het persbericht valt te lezen dat het toestel een 6.3″ HD-scherm heeft met een vermoedelijke resolutie van 720p. De smartphone is voorzien van een 1.7GHz dualcore-processor en 1,5GB aan ram. De smartphone draait al op Android 4.2 en is slechts 8mm dik. Het gewicht van de Galaxy Mega is wel fors; 199gram. Het geheugen van het toestel kan uitgebreid worden met een microSD-kaart en daarnaast is er uiteraard GPS en Glonass te vinden in de smartphone. De batterij van het toestel is 3200mAh groot.

De Galaxy Mega 6.3 zal vergezeld worden door de Galaxy Mega 5.8. Deze variant krijgt een 5.8″ scherm mee van Samsung met een qHD-resolutie. Verder is er een dualcore omap-processor in het toestel aanwezig met een snelheid van 1.4GHz. De smartphone heeft daarnaast eveneens 1.5GB aan ram en een 2600mAh batterij. Er zit net als bij zijn grotere broer een 8-megapixelcamera op de achterkant en een 2-megapixelcamera aan de voorkant.

Volgens Samsung Nederland zal alleen de Galaxy Mega 6.3 in Nederland uitgeleverd gaan worden vanaf mei. Het toestel moet 599 euro gaan kosten. Samsung heeft zelf nog geen afbeeldingen van de toestellen vrijgegeven. Hieronder enkele afbeeldingen die Sammyhub online heeft staan.

Samsung Galaxy Mega 6.3 
Samsung Galaxy Mega 6.3 
Samsung Galaxy Mega 5.8 
Samsung Galaxy Mega 5.8 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. ACyurtkap -

  Gaat wel erg ver wordt groter en groter straks nemen we nog een ipad als telefoon nog even deze komt al dichterbij de 7-inch tablets zoals Nexus 7, ik denk nog steeds dat voor een fablet of hoe het dan ook het nogsteeds 5,5 wel genoeg is zoals de opitimus G pro en de note 2 natuurlijk

  1. Danijel -

   Jawel, die zal vast een scherm hebben van rond de 5.5". Ik denk dat vanwege de Note Samsung dan ook niet de 5.8 Mega in NL gaat verkopen. Liggen te dicht bij elkaar.

   1. ACyurtkap -

    S4 ligt ook dichtbij note 2 5,0 inch en die 5,5 inch er is natuurlijk wel een verschil maar het komt steeds dichterbij dus die hele note grap wordt ook niet meer belangrijk want wat ze met de S4 hebben gedaan is dat je meer scherm op een even groot telefoon als de s4 dus dat vind ik heel mooi zoals de nexus 4 helemaal geen fysieke knoppen meer maar gewoon alleen touch kunnen ze de hele voorkant meer scherm kwijt en alleen nog beetje plek voor de front camera

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters