Samsung maakt de Star 3 en de Star 3 DuoS bekend

Fabrikant Samsung heeft twee nieuwe telefoons bekendgemaakt die de originele Star-serie moeten complementeren. De Star 3 en de Star 3 DuoS hebben dezelfde specificaties, maar de laatstgenoemde kan ook twee simkaarten slikken.

De twee nieuwe toestellen van Samsung vallen niet onder de smartphonetak van de producent, zo laat Samsung weten. Beide telefoons zijn de opvolgers van de populaire Star en de Star 2 die vorig jaar nog uit kwam. De twee telefoons zijn qua specificaties identiek aan elkaar, alleen de Star 3 DuoS heeft als voordeel dat de telefoon twee simkaarten kan slikken. De kans is klein dat de DuoS variant naar Nederland zal gaan komen, omdat de fabrikant amper duo-simkaarttelefoons wil verkopen in Nederland.

De Star 3 heeft een 3-inch QVGA-touchscreen gekregen met daarbij een 3.2-megapixelcamera. De software is aangepast voor TouchWiz; er is een Lite variant van de software voor de Galaxy-lijn op de telefoon te vinden. Samsung heeft de telefoons ook voorzien van Wifi, Bluetooth 3.0 en 20 MB intern geheugen die met een micro-SDkaart uitgebreid kan worden met 16 GB. Beide telefoons zullen in het wit en in het zwart verkrijgbaar zijn.

De twee telefoons zullen vanaf eind januari verkrijgbaar zijn in Europa. Samsung Nederland heeft aangegeven dat het toestel in april in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Het toestel zal 119 euro gaan kosten.

Samsung Star 3 DuoS

 

Samsung Star 3 DuoS

 

Samsung Star 3 DuoS

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters