Samsung maakt de Star II officieel

Samsung heeft de langverwachte opvolger van de Star aangekondigd. De nieuwe Samsung Star II beschikt over een groter scherm, nieuwe widgets en een lage prijs van 149 euro.

Samsung heeft na het uitlekken van de nieuwe Star het toestel dan ook daadwerkelijk officieel gemaakt. De nieuwe Samsung Star II is de directe opvolger van de immens populaire Star die nog steeds verkocht wordt in Nederland. Het toestel heeft wereldwijd meer dan dertig miljoen stuks verkocht en de nieuwe Star II moet dit succes gaan evenaren. De telefoon heeft een 3″-touchscreen, Wi-Fi-ondersteuning en geen 3G. Verder is er een 3,2-megapixelcamera aanwezig en kun je uiteraard muziek en radio luisteren op de Star II.

Het toestel beschikt over eigen Samsung OS genaamd TouchWiz 3.0, maar dat is jammer genoeg geen Bada. Zo zit er een Social Hub in het toestel verwerkt waarmee men hun Twitter en Facebook-streams kan updaten en bekijken. Het toestel is ook voorzien van Swype volgens Samsung waardoor er op het grote touchscreen sneller getypt kan worden. Ook zaken als Google maps en Exchange zullen op het toestel ondersteund worden volgens Samsung.

De Star II zal vanaf februari in Nederland beschikbaar zijn voor een prijs die rond de 149 zal gaan liggen. Het toestel zal zowel in het zwart als in het wit op de markt gaan komen.

Samsung Star II

 

Samsung Star II

 

Samsung Star II

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wouter -

    Het scherm van de oude Star is volgens mij 3.1 of 3.2 inch, dus dat is niet groter. Verder is de camera hetzelfde gebleven. Alleen de Wifi is natuurlijk wel een groot pluspunt. Echt heel veel verandering is er niet, maar dat is ook wel begrijpelijk met zo'n succes.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via