Samsung maakt de Star II officieel

Samsung heeft de langverwachte opvolger van de Star aangekondigd. De nieuwe Samsung Star II beschikt over een groter scherm, nieuwe widgets en een lage prijs van 149 euro.

Samsung heeft na het uitlekken van de nieuwe Star het toestel dan ook daadwerkelijk officieel gemaakt. De nieuwe Samsung Star II is de directe opvolger van de immens populaire Star die nog steeds verkocht wordt in Nederland. Het toestel heeft wereldwijd meer dan dertig miljoen stuks verkocht en de nieuwe Star II moet dit succes gaan evenaren. De telefoon heeft een 3″-touchscreen, Wi-Fi-ondersteuning en geen 3G. Verder is er een 3,2-megapixelcamera aanwezig en kun je uiteraard muziek en radio luisteren op de Star II.

Het toestel beschikt over eigen Samsung OS genaamd TouchWiz 3.0, maar dat is jammer genoeg geen Bada. Zo zit er een Social Hub in het toestel verwerkt waarmee men hun Twitter en Facebook-streams kan updaten en bekijken. Het toestel is ook voorzien van Swype volgens Samsung waardoor er op het grote touchscreen sneller getypt kan worden. Ook zaken als Google maps en Exchange zullen op het toestel ondersteund worden volgens Samsung.

De Star II zal vanaf februari in Nederland beschikbaar zijn voor een prijs die rond de 149 zal gaan liggen. Het toestel zal zowel in het zwart als in het wit op de markt gaan komen.

Samsung Star II

 

Samsung Star II

 

Samsung Star II

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters