Samsung maakt de vernieuwde Galaxy Tab 7.0 Plus bekend

Fabrikant Samsung heeft haar vierde Honeycomb-tablet bekend gemaakt. De Galaxy Tab 7.0 Plus beschikt over een 1.2GHz dualcore-processor en is slechts 9,96mm dik.

De tablet is plots door Samsung Nederland bekend gemaakt en complementeert hiermee de Galaxy Tab-lijn van Samsung. De fabrikant heeft de Galaxy Tab 7.0 Plus bedoelt als een goedkopere Galaxy Tab 7.7 variant die niet over dergelijke high-end specificaties beschikt als zijn iets vroeger aangekondigde voorganger. Zo heeft de Galaxy Tab 7 Plus een dualcore-processor die op 1.2GHz zijn werk doet. Daarnaast is het scherm niet van Super Amoled kwaliteit maar van een normaal PLS-paneel dat over een WSVGA-resolutie beschikt en niet 720p-resolutie heeft zoals de 7.7 dat wel heeft mee gekregen.

De Galaxy Tab 7.0 Plus heeft 1GB aan ram, een 3-megapixelcamera en een 2-megapixelcamera aan de voorkant. Verder draait de tablet op Android 3.2 en heeft het de zelfde TouchWiz-interface als de Galaxy Tab 10.1, 8.9 en 7.7. Het apparaat beschikt ook over UMTS en HSDPA en ook Wifi, aGPS en Bluetooth zijn weer van de partij. De tablet is volgens samsung net geen centimeter dik en behoort daarmee tot de dunste broeders in deze tablet-wereld. Met deze tablet zal je ook kunnen bellen aangezien de telefoon-applicatie net zoals bij de Galaxy Tab 7.7 erop geïnstalleerd is.

De tablet zal in een 16GB of in een 32GB variant op de markt gaan komen. Daarnaast zal hij ook een microSD-kaart kunnen slikken. Het toestel moet 499 euro gaan kosten en zal vanaf eind 2011 in Nederland verkrijgbaar zijn in de kleuren grijs en wit. De volledige specificaties van de tablet kun je hier terug vinden. Het prijsverschil met de Wifi-only Galaxy Tab 10.1 is te verklaren doordat de 7.0 Plus met 3G wordt geleverd. De Galaxy tab 10.1 3G kost 599 euro in de winkels. De Wifi-variant van deze tablet zal 379 euro gaan kosten.

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus

 

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus

 

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters