Samsung maakt de Wave 3, Wave M en de Wave Y bekend

Samsung heeft drie nieuwe Bada-smartphones aangekondigd die het bedrijf tijdens de IFA-beurs zal laten zien. De fabrikant heeft de Wave 3, de Wave M en de Wave Y voorzien van het nieuwe Bada 2.0.

Samsung Wave 3

Fabrikant Samsung zet zijn stortvloed aan nieuwe smartphones nog even rustig door aangezien het weer drie nieuwe toestellen heeft toegevoegd aan zijn line-up. Nadat de fabrikant eerder deze maand al vier nieuwe Android-smartphones wist aan te kondigen, een nieuwe variant van de Galaxy S II en nog twee toestellen in het verschiet heeft liggen, is het nu tijd voor Samsung’s eigen Bada OS aan te vullen met nieuwe hardware.

Zo is de eerste de Wave 3 die op Bada 2.0 loopt. De Wave 3 beschikt over een 1.4GHz-processor die niet dualcore is. De telefoon heeft een 4-inch Super Amoled-touchscreen en een metalen behuizing. De telefoon is 9,9 millimeter dun en heeft veel weg van zijn voorgangers, de Wave en de Wave 2. Samsung heeft het toestel tegelijk met de nieuwe software meteen voorzien van de Social Hub en de Music Hub zodat de gebruiker verbonden kan blijven met zijn vrienden en makkelijker muziek aan kan schaffen op het toestel. Ook ChatOn zal direct beschikbaar zijn op het toestel.

De Samsung Wave 3 zal vanaf het vierde kwartaal beschikbaar zijn in ons land. De telefoon moet los 399 euro gaan kosten.

Samsung Wave 3

 

Samsung Wave 3

 

Samsung Wave M

De tweede nieuwe Bada 2.0-smartphone is de Wave M. Dat is een mid-range smartphone die over een 3.65-inch touchscreen beschikt met een HVGA-resolutie. De telefoon heeft 1GHz-processor die tevens singlecore is. De Wave M beschikt net als de Wave 3 over een 5-megapixelcamera met een led-flits. Deze telefoon is gemaakt van plastic, maar beschikt wel over een NFC-chip en Wifi-Direct.

De Wave M zal ook vanaf het vierde kwartaal beschikbaar zijn in Nederland. Deze smartphone moet slechts 249 euro gaan kosten volgens Samsung.

Samsung Wave M

 

Samsung Wave Y

De derde nieuwe telg is de Wave Y die bedoeld is voor de prepaid markt. De Wave Y beschikt eveneens over het nieuwe OS van Samsung maar wel over wat minder interessante specificaties. Zo zit er een 3.2-inch touchscreen in het toestel en een processor met een onbekende snelheid. Maar de Music Hub is wel aanwezig op deze telefoon en ook ChatOn zal er niet op ontbreken. De telefoon heeft een 3.2-megapixelcamera en biedt ondersteuning aan UMTS en HSDPA.

De Wave Y zal 159 euro kosten, meldt Samsung. Ook deze variant is het volgend kwartaal beschikbaar in ons land.

Samsung Wave Y

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters