Samsung maakt Diva-serie officieel

Samsung heeft vandaag twee nieuwe dames-telefoons aangekondigd die binnen de Diva-serie vallen. De Samsung S7070 en de Samsung S5150 hebben beiden een opmerkelijke achterkant en zijn wederom gericht op de dames.

Samsung heeft vandaag weer een nieuwe range van telefoons aangekondigd voor de dames. Alle Diva’s in het land kunnen hun hart verpanden aan de nieuwe Diva-serie die wordt gekenmerkt door de hobbelige achterkant van de toestellen. De eerste uit de nieuwe serie is een touchscreen model dat veel weg heeft van de Samsung Marvel. Het toestel heeft het rugnummer S7070 mee gekregen van de fabrikant en ook dit model wordt gekenmerkt door een rug met stijlvolle hobbeltjes erop. Het toestel heeft een 3.2-megapixelcamera en draait op TouchWiz 2. Volgens Samsung zit er een paar extra camera opties in het toestel zoals ‘Beauty Effect’ en ‘Lomo Effect’ wat wederom speciaal voor dames in de software verwerkt is. Daarnaast heeft het toestel ook de mogelijkheid om met socialenetwerken te verbinden en ook de optie fake call zit weer in het toestel verwerkt.

Deze telefoon zal in januari bij ons op de markt gaan komen voor een nog onbekende prijs. Samsung Nederland heeft het toestel nog niet bekendgemaakt maar het internationale persbericht benoemt Nederland speciaal als land waarin deze serie zal gaan landen.

Samsung S7070

 

Samsung S7070

 

De Samsung S5150 is een model dat we lange tijd niet meer gezien hebben bij de fabrikant. Deze clamshell-telefoon is rondom voorzien van stijlvolle hobbeltjes op de body en ook aan de buitenkant zit een klein schermpje om de tijd af te lezen. Specificaties van dit toestel zijn onbekend maar volgens verschillende bronnen zal dit toestel eveneens een 3.2-megapixelcamera gaan krijgen en ook UMTS en HSDPA zullen er niet op ontbreken. Ook is bij deze versie de software aangepast speciaal voor de vrouwen, ook al is onduidelijk wat er daarin precies is doorgevoerd. Speciale cameramodus zoals bij de S7070 zullen hierin ook terug te vinden zijn volgens Samsung. Deze telefoon zal eveneens in januari gelanceerd gaan worden door Samsung voor een nog onbekende prijs.

Samsung S5150

 

Samsung S5150

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters