Samsung maakt haar Corby II officieel

Samsung heeft de opvolger van haar eerste Corby-telefoon aangekondigd. De nieuwe Corby II is geen smartphone maar beschikt wel over een 3.2-inch touchscreen en een 2-megapixelcamera.

Producent Samsung heeft de vernieuwde Corby-telefoon bekend gemaakt. De originele Corby was niet zo’n groot succes als de Star-serie van de fabrikant, maar desalniettemin weet het toestel tot de dag van vandaag nog steeds te verkopen. De nieuwe Corby heeft geen grote update gekregen en is nog steeds een dumbphone, net als zijn voorganger.

De Corby II heeft allereerst een aangepast uiterlijk gekregen. Op de voorkant zijn drie normale knoppen te zien. Ook het scherm is iets groter geworden, namelijk 3.14-inch. De telefoon kan overweg met quad-bands maar biedt wel alleen ondersteuning voor GSM en EDGE-netwerken. De telefoon beschikt over een 2-megapixelcamera, Bluetooth 3.0 en een FM Radio. De telefoon heeft verder en 1000mAh batterijcapaciteit en beschikt tot slot over een micro-SD kaart.

De software van het toestel is wel voorzien van Exchange ondersteuning en daarnaast is ook ondersteuning voor sociale netwerken ingebouwd in de software. Het toestel zal eind maart in de winkels liggen en zal ook naar Europa gaan komen. Prijzen van het toestel zijn nog onbekend.

Corby II

 

Corby II

 

Corby II

 

Bron: GSM Arena

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters