Samsung maakt stilletjes de C3530 bekend

Samsung heeft stilletjes de C3530 bekend gemaakt. Dit low-end-toestel is in het Midden Oosten bekend gemaakt en een Nederlandse webshop beweert het toestel te gaan leveren.

Samsung C3530

Samsung heeft weer eens een nieuwe telefoon bekend gemaakt. Dit keer gaat het om de low-end Samsung C3530, die op de site van Samsung uit het Midden Oosten verscheen. De telefoon is een simpel toestel met een redelijk geavanceerde standby-interface zoals we die van Nokia’s S40-toestellen kennen.

Het toestel is vooral gericht op social-networking, maar vreemd genoeg heeft hij geen UMTS-verbinding. Wel is er een social-networking client voorgeïnstalleerd waarmee je onder andere op Twitter en Facebook kunt. Verder is er een 3,5mm headset ingang aanwezig, kun je foto’s maken met de 3,2-megapixelcamera en is er een 2,2″-scherm aanwezig in de telefoon.

Webshop 2Call beweert het toestel te gaan leveren, wat kan indiceren dat hij naar Nederland komt. Het toestel is zelfs al te bestellen, maar voor een veel te hoge prijs van €200 die bij de release zeker gehalveerd zal worden.

Samsung C3530 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters