Samsung maakt vernieuwde Galaxy S II bekend met 1.5GHz dualcore-processor

Samsung zal tijdens de IFA-beurs in Berlijn een vernieuwde Galaxy S II-smartphone laten zien. Het toestel beschikt over een 1.5GHz dualcore-processor en een 4.5-inch touchscreen.

Dat weet Sammyhub te melden. Het toestel lijkt net voor de aankondiging van de Apple iPhone 5 te komen om zo een krachtig alternatief te kunnen bieden voor de nieuwe iPhone. Het toestel zal door het leven gaan als de Galaxy S II LTE en dat duidt er uiteraard op dat de telefoon LTE-ondersteuning zal hebben. Jammer genoeg hebben we daar niets aan in Nederland waardoor de kans klein is dat het toestel naar ons land zal gaan komen.

Sammyhub weet te melden dat de Galaxy S II LTE over een 1.5GHz dualcore-processor zal gaan beschikken, NFC, Wifi en een 8-megapixelcamera. Daarnaast zal er standaard 1GB ram in het toestel zitten. Ook krijgt deze LTE-variant een groter scherm dan de originele Galaxy S II, namelijk 4.5-inch, terwijl de huidige een 4.3-inch scherm heeft. Tot slot zal ook de batterij een upgrade krijgen naar 1850mAh.

Samsung heeft aan Tweakers bevestigd dat het toestel niet naar Nederland zal komen. De smartphone zal volgende week donderdag tijdens de Samsung-persconferentie naar verwachting wereldkundig gemaakt worden. Prijzen van het toestel zijn nog onbekend. De kans is overigens wel aanwezig dat Samsung een Galaxy S II Plus variant zal uitbrengen van dit toestel die dan wel naar landen zoals Nederland zullen komen. Geruchten over een dergelijke variant steken doen al even de ronde.

Samsung Galaxy S II LTE 
Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters