Samsung maakt vernieuwde Galaxy S II bekend met 1.5GHz dualcore-processor

Samsung zal tijdens de IFA-beurs in Berlijn een vernieuwde Galaxy S II-smartphone laten zien. Het toestel beschikt over een 1.5GHz dualcore-processor en een 4.5-inch touchscreen.

Dat weet Sammyhub te melden. Het toestel lijkt net voor de aankondiging van de Apple iPhone 5 te komen om zo een krachtig alternatief te kunnen bieden voor de nieuwe iPhone. Het toestel zal door het leven gaan als de Galaxy S II LTE en dat duidt er uiteraard op dat de telefoon LTE-ondersteuning zal hebben. Jammer genoeg hebben we daar niets aan in Nederland waardoor de kans klein is dat het toestel naar ons land zal gaan komen.

Sammyhub weet te melden dat de Galaxy S II LTE over een 1.5GHz dualcore-processor zal gaan beschikken, NFC, Wifi en een 8-megapixelcamera. Daarnaast zal er standaard 1GB ram in het toestel zitten. Ook krijgt deze LTE-variant een groter scherm dan de originele Galaxy S II, namelijk 4.5-inch, terwijl de huidige een 4.3-inch scherm heeft. Tot slot zal ook de batterij een upgrade krijgen naar 1850mAh.

Samsung heeft aan Tweakers bevestigd dat het toestel niet naar Nederland zal komen. De smartphone zal volgende week donderdag tijdens de Samsung-persconferentie naar verwachting wereldkundig gemaakt worden. Prijzen van het toestel zijn nog onbekend. De kans is overigens wel aanwezig dat Samsung een Galaxy S II Plus variant zal uitbrengen van dit toestel die dan wel naar landen zoals Nederland zullen komen. Geruchten over een dergelijke variant steken doen al even de ronde.

Samsung Galaxy S II LTE 
Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters