Samsung Memoir krijgt officiële sneak preview

Er is een flyer naar buiten gekomen met daarop de Motorola Renew, de BlackBerry 8900 en een nieuw Samsung-toestel. Volgens de geruchten moet dit de Samsung Memoir worden.

De Samsung Memoir was al even online te vinden, maar behalve een paar bewogen foto’s was er nog niet veel te vinden over het toestel. Nu is er een flyer opgedoken met daarin de Motorola Renew, de BlackBerry 8900 en de Samsung Memoir. Hoewel in de flyer alleen de bovenste helft van het toestel is te zien, is het wel een bevestiging dat het toestel er inderdaad aan zit te komen. Volgens bronnen zou het toestel exclusief bij T-Mobile verkrijgbaar zijn en aangekondigd worden op het Mobile World Congress.

memoir 

De Samsung Memoir wordt een tabletphone met een touchscreen dat ongeveer drie inch groot zal worden. Verder heeft het toestel een 8-megapixelcamera en zoals op de foto te zien, is hij voorzien van de TouchWiz-interface van Samsung. Volgens de geruchten zal het toestel ook nog HSDPA ondersteuning hebben en zaken als Wi-Fi en GPS sluiten wij ook zeker niet uit.

memoir origineel

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters