Samsung Memoir T929 onthuld in volle glorie

De volgende 8-megapixeltopper van Samsung, de Samsung Memoir, is nu volledig naar buiten getreden. T-Mobile en Samsung hebben vandaag samen het nieuwe toestel gelanceerd.

Over de Samsung Memoir is al veel geschreven en het is dan ook een interessant toestel aangezien Samsung wederom een high-end toestel op de markt gaat zetten met een 8-megapixelcamera en touchscreenbediening. Inmiddels zijn via Unwiredview alle specificaties en foto’s uitgelekt waardoor de Memoir geen geheimen meer voor ons had. Vandaag echter is het toestel dan ook daadwerkelijk aangekondigd door T-Mobile en Samsung. Het toestel zal beschikken over UMTS en HSDPA en daarnaast uiteraard voorzien zijn van de 8-megapixelcamera. Daarnaast zal er een Qwerty-touchpad op het toestel zitten zodat je gemakkelijk kunt blijven typen. Het scherm is 240 x 400 Pixels groot en de achterkant van het toestel is uit leerachtig plastic opgebouwd waarbij de grote camera er duidelijk uitspringt. Het toestel zal beschikken over een xenonflits en daarnaast ook een micro-sd-kaart kunnen herbergen voor het broodnodige geheugen.

Naar verwachting zal het toestel alleen onder de T-Mobile-vlag uitgebracht gaan worden echter is dit nog niet zeker. Prijzen zullen over twee weken bekend gemaakt gaan worden tijdens het MWC.

t-mobile-samsung-memoir-ofc-00-sm 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters