Samsung Mobile en T-Mobile gaat samenwerking met Anouk aan

Samsung Nederland heeft bekendgemaakt dat het een exclusieve samenwerking is aangegaan met zangeres Anouk. Samsung gaat samen met T-Mobile een Anouk-Pack uitbrengen met een Corby of een Jet in de doos.

Samsung T-Mobile

Samsung en T-Mobile hebben een nieuwe artiest weten te strikken voor hun marketingdoeleinden. De twee bedrijven hebben de populaire zangeres Anouk aan zich weten te binden, aldus het persbericht. Van januari tot en met eind maart 2010 krijgen consumenten bij aanschaf van de Samsung Jet en Samsung Corby de mogelijkheid om gratis content te downloaden van deze populaire Nederlandse zangeres. Er is in samenwerking met Anouk een selectie gemaakt van tracks van haar laatste zeer succesvolle album ‘For Bitter or Worse’, waaronder de hitsingles ‘Three days in a row’ en ‘Woman’. T-Mobile klanten kunnen in totaal acht tracks downloaden waarvan er zeven afkomstig zijn van haar eigen album. Daarnaast krijgt de consument nog drie Anouk-wallpapers en acht exclusieve clips. Deze clips zijn nergens anders verkrijgbaar of online te bekijken, aldus de twee bedrijven.

Onduidelijk is nog hoe veel de twee pakketten van de Corby en de Jet gaan kosten maar naar verwachting zal er geen meerprijs gerekend worden voor de content.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters