Samsung Nederland kondigt de Samsung Omnia II en Samsung Omnia Qwerty aan

Samsung Nederland heeft gisteravond tijdens de Summer Fair twee nieuwe Omnia-toestellen voor Nederland aangekondigd. Het gaat hier om de Samsung Omnia II en Samsung Omnia Qwerty, ook wel bekend als de Samsung i8000 en de Samsung B7610.

Samsung i8000 Omnia II Millionaire

Gisteravond, vrijdag 28 augustus, vond in het Noordwijkse Grand Hotel Huis ter Duin de jaarlijkse Summer Fair plaats en net als vorig jaar was Samsung hier aanwezig voor de lancering van twee nieuwe toestellen. Het gaat hier onder andere om de Samsung Omnia II, die medio juni al wereldwijd aangekondigd werd. Deze Omnia II zal in Nederland niet alleen in een normaal verkooppakket komen, maar ook in de Samsung Omnia Millionaire Pack II, zoals we ook eerder al wisten te melden. Dit houdt in dat het toestel samen met een luxe lederen travel case, een voucher voor het Miljonair Magazine en kans om ‘The Miljonair Feeling’ te winnen. Deze Miljonair Feeling bestaat uit verschillende prijzen, zoals bijvoorbeeld een reisje naar Londen of een verzorgd weekendje in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Het Omnia Millionaire Pack II zal per direct verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van €649,-.

Samsung Omnia Qwerty

Het tweede toestel dat Samsung op de Summer Fair aankondigde is de Samsung Omnia Qwerty, ook een oude bekende onder de naam Samsung B7610 OmniaPRO. Dit toestel is er vooral op gericht om zakelijk en privé naadloos in elkaar over te laten gaan en het toestel heeft dan ook een speciale zakelijke lay-out en een wat speelsere privé lay-out. Verder heeft het toestel bijvoorbeeld een amoled-scherm, een 5-megapixelcamera, Wi-Fi-ondersteuning en een GPS-ontvanger aan boord. Dit toestel komt niet in een speciaal pakket op de markt, maar zal net als de Omnia II wel per direct verkrijgbaar zijn. De adviesprijs van de B7610 ligt op €549,-.

Binnenkort zullen we van beide toestellen onze eerste ervaringen plaatsen, volledige reviews van de Omnia Qwerty en de Omnia II volgen over ongeveer twee weken.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters