Samsung Nederland richt haar pijlen op de zakelijke markt

Samsung heeft bekend gemaakt dat het bedrijf in de Benelux een nieuwe president heeft gekregen. De nieuwe president Kevin Lee wil zich met zijn lokale organisatie meer gaan richten op de zakelijke markt aangezien daar nog veel kansen liggen voor het bedrijf.

Samsung laat middels een persbericht weten dat Kevin Lee zijn voorganger Dongmin Kim heeft opgevolgd als president van Samsung Benelux. De Koreaan wil in de komende jaren stevig doorgroeien in het bedrijf en met namen in de zakelijke markt ziet Lee veel kansen. Als gevolg van deze koerswijziging heeft Lee de organisatie opnieuw vormgegeven in de Benelux. Zo is Menno van den Berg benoemd tot Vice President Nederland waarbij alle country directors van het land aan Van den Berg rapporteren. Van den Berg rapporteert op zijn beurt weer aan Lee.

Om het zakelijk offensief extra kracht bij te zetten heeft Samsung Erik Swart benoemd tot B2B director van Nederland. Zijn taak is om Samsung’s aanwezigheid in de zakelijke markt flink uit te breiden. Dit zou over de gehele linie moeten gaan gebeuren; van printers tot en met led-schermen en smartphones. Tot slot is Willem Visser benoemd tot directeur mobiel bij Samsung Nederland. Onder zijn verantwoordelijkheid zal Samsung proberen zijn marktaandeel in deze sector vast te houden en uit te breiden.

“Met onze zakelijke oplossingen op het gebied van mobility, visuele communicatie en printing kunnen organisaties makkelijker en efficiënter opereren”, aldus Kevin Lee in een statement.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters