'Samsung Omnia en HTC Touch Pro krijgen geen Windows Mobile 6.5 update'

Op de twittersite van Windows Mobile is naar buiten gekomen dat de Samsung Omnia en de HTC Touch Pro geen officiƫle Windows Mobile 6.5-update zullen krijgen. Daarnaast zou wel Silverlight Mobile in Windows Mobile 6.5 meegenomen worden.

Windows Mobile 6.5 Touch Pro

Het Windows Mobile-team van Microsoft weet via zijn Twitter account te vertellen dat HTC en Samsung onlangs besloten hebben om de Touch Pro en de Omnia I900 niet te voorzien van een Windows Mobile 6.5-update. Volgens de developers zullen alleen de Touch Pro2 en de Touch Diamond2 beschikken over de nieuwe Windows Mobile-versie. De ontwikkelaars konden niet melden of ook andere toestellen voorzien zullen worden van het OS, alles wijst er echter op dat veel nieuwe toestellen met het nieuwe OS geleverd zullen worden en dat er weinig updates zullen uitkomen voor oudere modellen.<br>
De developers wisten daarnaast ook te melden dat Silverlight Mobile meegeleverd zal gaan worden met het nieuwe Mobile OS van Microsoft. Silverlight is het Microsoft-alternatief voor flash en inmiddels maken een flink aantal sites gebruik van deze nieuwe standaard. Gebruikers vragen zich al langer af wanneer de softwaregigant met ondersteuning gaat komen voor Windows Mobile. Dit zou met de volgende grote update opgelost moeten zijn.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters