'Samsung Omnia en HTC Touch Pro krijgen geen Windows Mobile 6.5 update'

Op de twittersite van Windows Mobile is naar buiten gekomen dat de Samsung Omnia en de HTC Touch Pro geen officiële Windows Mobile 6.5-update zullen krijgen. Daarnaast zou wel Silverlight Mobile in Windows Mobile 6.5 meegenomen worden.

Windows Mobile 6.5 Touch Pro

Het Windows Mobile-team van Microsoft weet via zijn Twitter account te vertellen dat HTC en Samsung onlangs besloten hebben om de Touch Pro en de Omnia I900 niet te voorzien van een Windows Mobile 6.5-update. Volgens de developers zullen alleen de Touch Pro2 en de Touch Diamond2 beschikken over de nieuwe Windows Mobile-versie. De ontwikkelaars konden niet melden of ook andere toestellen voorzien zullen worden van het OS, alles wijst er echter op dat veel nieuwe toestellen met het nieuwe OS geleverd zullen worden en dat er weinig updates zullen uitkomen voor oudere modellen.<br>
De developers wisten daarnaast ook te melden dat Silverlight Mobile meegeleverd zal gaan worden met het nieuwe Mobile OS van Microsoft. Silverlight is het Microsoft-alternatief voor flash en inmiddels maken een flink aantal sites gebruik van deze nieuwe standaard. Gebruikers vragen zich al langer af wanneer de softwaregigant met ondersteuning gaat komen voor Windows Mobile. Dit zou met de volgende grote update opgelost moeten zijn.

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters