'Samsung Omnia en HTC Touch Pro krijgen geen Windows Mobile 6.5 update'

Op de twittersite van Windows Mobile is naar buiten gekomen dat de Samsung Omnia en de HTC Touch Pro geen officiële Windows Mobile 6.5-update zullen krijgen. Daarnaast zou wel Silverlight Mobile in Windows Mobile 6.5 meegenomen worden.

Windows Mobile 6.5 Touch Pro

Het Windows Mobile-team van Microsoft weet via zijn Twitter account te vertellen dat HTC en Samsung onlangs besloten hebben om de Touch Pro en de Omnia I900 niet te voorzien van een Windows Mobile 6.5-update. Volgens de developers zullen alleen de Touch Pro2 en de Touch Diamond2 beschikken over de nieuwe Windows Mobile-versie. De ontwikkelaars konden niet melden of ook andere toestellen voorzien zullen worden van het OS, alles wijst er echter op dat veel nieuwe toestellen met het nieuwe OS geleverd zullen worden en dat er weinig updates zullen uitkomen voor oudere modellen.<br>
De developers wisten daarnaast ook te melden dat Silverlight Mobile meegeleverd zal gaan worden met het nieuwe Mobile OS van Microsoft. Silverlight is het Microsoft-alternatief voor flash en inmiddels maken een flink aantal sites gebruik van deze nieuwe standaard. Gebruikers vragen zich al langer af wanneer de softwaregigant met ondersteuning gaat komen voor Windows Mobile. Dit zou met de volgende grote update opgelost moeten zijn.

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters