Samsung Omnia Pro gespot op CommunicAsia 2009 – Update

Vandaag is de CommunicAsia beurs van dit jaar begonnen, waar Samsung vanavond een aankondiging zal doen. Modellen van Samsung zijn nu al gespot met een Omnia Pro in hun handen, wat bevestigd dat dat toestel vanavond aangekondigd zal worden.

Samsung Omnia Pro CommunicAsia lek

In Asië is het CommunicAsia evenement van start gegaan en daar zagen we eerder vandaag al een aantal Nokia’s. Daar zal het echter niet bij blijven, Samsung heeft ook een persconferentie gepland staan vanavond. Deze wordt op drie plaatsen tegelijk gehouden en wij zullen bij de conferentie in Londen aanwezig zijn, waar we natuurlijk onze eerste ervaring met de toestellen op zullen doen. In Singapore, waar één van de andere persconferenties van Samsung is vanavond, zijn er al modellen van Samsung gespot die de B7610 Omnia Pro, ook bekend als B7610 Louvre, bij zich hadden. Dit betekend dus dat deze in ieder geval aangekondigd gaat worden vanavond.

Helaas zijn er nog geen andere specificaties van het toestel bekend geworden, dus we zullen het nog even moeten doen met de informatie die we al hadden, wat zou betekenen dat het toestel een 5-megapixelcamera, 800Mhz processor, 3,5 inch oled-scherm en nog veel meer zou hebben. We kunnen dus gerust zeggen dat de B7610 Omnia Pro een echte krachtpatser gaat worden.

Een ander toestel, of misschien toestel-lijn die we vanavond waarschijnlijk zullen gaan zien is de Samsung Cubic-lijn. Hieronder vallen de Samsung S8000, M8000 en i8000 Omnia2 zoals het er nu uit gaat zien. Deze zullen allemaal een geüpdate versie van de TouchWiz-interface hebben, met een kubus die lijkt op die van de LG KM900 Arena. De Omnia2 zou een Windows Mobile toestel zijn, de S8000 Jet moet een feature-phone worden. Over de M8000 is nog niet echt iets bekend, maar wellicht komt dat vanavond.

Update 15-06-2009 16:45

De toestellen zijn inmiddels op de Amerikaanse site van Samsung verschenen, berichten volgen zometeen.

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

iPhone 7 Plus

5 redenen om (niet) voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters