Samsung Omnia Pro moet de concurrentie aan gaan met de Touch Pro

Volgens een bron dicht bij Samsung zal de producent van de zomer met een Pro-versie komen van de Samsung Omnia. Dit toestel zou beschikken over een qwerty-toetsenbord en moet een directe concurrent worden van de HTC Touch Pro.

Volgens nieuwe geruchten zal Samsung van de zomer met een nieuw toestel gaan komen dat op Windows Mobile 6.5 zou moeten gaan lopen en daarnaast zou beschikken over een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. De Samsung Omnia Pro zou de directe tegenhanger moeten gaan worden van de HTC Touch Pro, het lijkt hier echter om wat aangedikte geruchten te gaan. Volgens een wat onbetrouwbare bron die tevens zelf de onderstaande afbeelding heeft gemaakt, zou de Omnia Pro een 3,5-inch scherm krijgen met een WVGA-resolutie. Ook zou er een 5-megapixelcamera op het toestel zitten. De naam Omnia Pro is uiteraard afgeleid van zijn HTC concurrent en eerder werd al duidelijk dat het Omnia-merk alleen voor Windows Mobile-toestellen gebruikt zou gaan worden.

De verwachting is echter dat de Omnia Pro nooit het levenslicht zal gaan zien ook al beweert de bron van wel. De bron weet echter niet te melden wanneer we het toestel precies zouden kunnen verwachten aangezien ook zij de reactie van Samsung afwachten.

Samsung Omnia Pro 

Bron: hdblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Bjorn -

  Mooi toestel zeg! Maar komt ie nu wel of niet?
  Las ergens anders, medio juli……
  Hoe is jullie ervaring met samsung in tegenstelling tot nokia?

 2. Burt -

  bedoel je niet gewoon de Omnia HD? ik heb niets gehoord over een andere Omnia terwijl ik toch actief aan het zoeken ben. dit plaatje is trouwens overduidelijk gephotoshopt, neem ik aan.
  ik kan trouwens ook gen review van de omniaHD vinden van jullie, komt die nog?

  1. Dominick -

   Nee, de OmniaHD is een ander toestel. Dit is inderdaad een photoshop, maar het plaatje is dan ook alleen als illustratie bedoeld, omdat er nog geen echte foto/illustratie van het toestel is.

   We zijn inderdaad wel van plan de OmniaHD te gaan reviewen, maar aangezien we het toestel nu nog niet kunnen krijgen komt die later. Verwacht de review rond het moment dat de telefoon in de winkel komt, hooguit een maand later.

Nokia 7 2018

Vijf nieuwe Nokia smartphones onthuld: van flagship tot budgetmodel lees verder

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters