Samsung Omnia Pro moet de concurrentie aan gaan met de Touch Pro

Volgens een bron dicht bij Samsung zal de producent van de zomer met een Pro-versie komen van de Samsung Omnia. Dit toestel zou beschikken over een qwerty-toetsenbord en moet een directe concurrent worden van de HTC Touch Pro.

Volgens nieuwe geruchten zal Samsung van de zomer met een nieuw toestel gaan komen dat op Windows Mobile 6.5 zou moeten gaan lopen en daarnaast zou beschikken over een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. De Samsung Omnia Pro zou de directe tegenhanger moeten gaan worden van de HTC Touch Pro, het lijkt hier echter om wat aangedikte geruchten te gaan. Volgens een wat onbetrouwbare bron die tevens zelf de onderstaande afbeelding heeft gemaakt, zou de Omnia Pro een 3,5-inch scherm krijgen met een WVGA-resolutie. Ook zou er een 5-megapixelcamera op het toestel zitten. De naam Omnia Pro is uiteraard afgeleid van zijn HTC concurrent en eerder werd al duidelijk dat het Omnia-merk alleen voor Windows Mobile-toestellen gebruikt zou gaan worden.

De verwachting is echter dat de Omnia Pro nooit het levenslicht zal gaan zien ook al beweert de bron van wel. De bron weet echter niet te melden wanneer we het toestel precies zouden kunnen verwachten aangezien ook zij de reactie van Samsung afwachten.

Samsung Omnia Pro 

Bron: hdblog

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters