Samsung Omnia Pro moet de concurrentie aan gaan met de Touch Pro

Volgens een bron dicht bij Samsung zal de producent van de zomer met een Pro-versie komen van de Samsung Omnia. Dit toestel zou beschikken over een qwerty-toetsenbord en moet een directe concurrent worden van de HTC Touch Pro.

Volgens nieuwe geruchten zal Samsung van de zomer met een nieuw toestel gaan komen dat op Windows Mobile 6.5 zou moeten gaan lopen en daarnaast zou beschikken over een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. De Samsung Omnia Pro zou de directe tegenhanger moeten gaan worden van de HTC Touch Pro, het lijkt hier echter om wat aangedikte geruchten te gaan. Volgens een wat onbetrouwbare bron die tevens zelf de onderstaande afbeelding heeft gemaakt, zou de Omnia Pro een 3,5-inch scherm krijgen met een WVGA-resolutie. Ook zou er een 5-megapixelcamera op het toestel zitten. De naam Omnia Pro is uiteraard afgeleid van zijn HTC concurrent en eerder werd al duidelijk dat het Omnia-merk alleen voor Windows Mobile-toestellen gebruikt zou gaan worden.

De verwachting is echter dat de Omnia Pro nooit het levenslicht zal gaan zien ook al beweert de bron van wel. De bron weet echter niet te melden wanneer we het toestel precies zouden kunnen verwachten aangezien ook zij de reactie van Samsung afwachten.

Samsung Omnia Pro 

Bron: hdblog

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters