Samsung Omnia2 laat zich opnieuw zien, komt met nieuwe 3D-interface

Na alle Samsung Cubic-geruchten van gisteren is het blijkbaar nog niet afgelopen. Vandaag kwam ook de Samsung i8000 langs in een video, zoals dat gisteren met de S8000 gebeurde.

Samsung i8000 Cubic Omnia2

We waren al helemaal overdonderd door alle Samsung-geruchten van gisteren, waarin we onder andere de S8000 in een video voorbij zagen komen. Ook dook er een nieuw toestel op, de Samsung i8000 Omnia2 en over dat toestel weten we vandaag weer wat meer te melden. Allereerst hebben we verschillende berichten vernomen die melden dat het toestel gisteren officieel door Samsung aangekondigd is, maar vooralsnog hebben we niets van Samsung zelf gehoord en we gaan er dus even van uit dat dit loos alarm is. Iets wat zeker geen loos alarm is, is een filmpje over het nieuwe toestel, waarin de interface nader bekeken wordt.

In het onderstaande filmpje dat onlangs online kwam, kun je vooral zien dat Samsung de Windows Mobile-interface inderdaad hevig aangepast heeft en dat het geheel er zo werkbaar uitziet dat een update naar versie 6.5 niet meer nodig is, hoewel dat waarschijnlijk wel zal gaan gebeuren. Het interessantste in het filmpje is echter de kubus met verschillende schermen erop, die wel heel erg lijkt op de kubus die we kennen van de LG Arena. Desalniettemin zijn we blij met het feit dat ook Samsung is begonnen met het aanpassen van de Windows Mobile-interface en we hopen dat we het toestel op de 15e wel echt zullen zien.

Bron: Cell Passion

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoeken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Apple iPhone LCD

Bekende analist deelt prijzen nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters