Samsung Omnia2 laat zich opnieuw zien, komt met nieuwe 3D-interface

Na alle Samsung Cubic-geruchten van gisteren is het blijkbaar nog niet afgelopen. Vandaag kwam ook de Samsung i8000 langs in een video, zoals dat gisteren met de S8000 gebeurde.

Samsung i8000 Cubic Omnia2

We waren al helemaal overdonderd door alle Samsung-geruchten van gisteren, waarin we onder andere de S8000 in een video voorbij zagen komen. Ook dook er een nieuw toestel op, de Samsung i8000 Omnia2 en over dat toestel weten we vandaag weer wat meer te melden. Allereerst hebben we verschillende berichten vernomen die melden dat het toestel gisteren officieel door Samsung aangekondigd is, maar vooralsnog hebben we niets van Samsung zelf gehoord en we gaan er dus even van uit dat dit loos alarm is. Iets wat zeker geen loos alarm is, is een filmpje over het nieuwe toestel, waarin de interface nader bekeken wordt.

In het onderstaande filmpje dat onlangs online kwam, kun je vooral zien dat Samsung de Windows Mobile-interface inderdaad hevig aangepast heeft en dat het geheel er zo werkbaar uitziet dat een update naar versie 6.5 niet meer nodig is, hoewel dat waarschijnlijk wel zal gaan gebeuren. Het interessantste in het filmpje is echter de kubus met verschillende schermen erop, die wel heel erg lijkt op de kubus die we kennen van de LG Arena. Desalniettemin zijn we blij met het feit dat ook Samsung is begonnen met het aanpassen van de Windows Mobile-interface en we hopen dat we het toestel op de 15e wel echt zullen zien.

Bron: Cell Passion

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters