‘Samsung On7 (2016) wordt binnenkort aangekondigd’

De Samsung Galaxy On7 (2016) is nu ook door de FCC gecertificeerd, dus de kans is groot dat Samsung de indrukwekkende mid-ranger binnenkort aan zal gaan kondigen.

Samsung Galaxy On7

Samsung Galaxy On7 (2016)De Samsung Galaxy On7 (2016) werd onlangs door TENAA gecertificeerd, de Chinese instantie die smartphones keurt voor ze in het land uit worden gebracht. Nu is er ook een certificatie van het Amerikaanse FCC opgedoken, waarmee het duidelijk is dat de smartphone zeer binnenkort zal worden geïntroduceerd, wat ook wordt gesuggereerd door verschillende anonieme bronnen.

Specificaties

De Samsung Galaxy On7 (2016) heeft een 5.5-inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920. Onder de motorkap van de mid-ranger vind je de Qualcomm Snapdragon 625 chipset, met een octa-core 2GHz CPU en de Adreno 506 GPU. Dankzij 3GB aan werkgeheugen zou het toestel vlot moeten kunnen multitasken en 32GB aan intern opslaggeheugen zorgt ervoor dat je genoeg muziek, films en muziek op kunt slaan.

Aan de achterkant van de Samsung Galaxy On7 (2016) zit een 13MP camera. Met een 8MP camera kunnen selfies genomen worden. In de homeknop van het onaangekondigde model zit een vingerprintscanner. Een flinke 3300mAh accu zorgt ervoor dat je de dag wel door komt. Het toestel wordt geleverd met Android 6.0.1. Consumenten kunnen kiezen tussen de kleuren Gold, Pink Gold, Black en Metallic Gold. Oftewel: we hopen dat je van goud of zwart houdt.

Samsung Galaxy On7 (2016)

IFA

Begin volgende maand, van 2 tot 7 september, vindt de jaarlijkse technologiebeurs IFA plaats in Berlijn. We weten dankzij verzonden uitnodigingen al dat Samsung er zijn opwachting zal gaan maken. De kans is dan ook groot dat we over een paar weken meer te horen krijgen over de Samsung Galaxy On7 (2016) en de Galaxy On5 (2016), al lanceert het Koreaanse bedrijf normaliter dit soort mid-range toestellen zonder al te veel fanfare. Verder zal Samsung hoogstwaarschijnlijk de Samsung Gear S3 aan gaan kondigen, de sportieve smartwatch van het Koreaanse bedrijf.

Bron: FCC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters