Samsung onderstreept nogmaals dat de Galaxy Tab ten minste twee Android-updates zal krijgen

Producent Samsung heeft tijdens de lancering van de Galaxy Tab in India meer losgelaten over de aanstaande updates voor de Galaxy Tab. Volgens de producent zal de eerste tablet van Samsung zowel Android 2.3 als 3.x tegemoet kunnen zien.

Volgens Samsunghub heeft Samsung India meer licht geworpen op de mogelijke updates voor de Galaxy Tab. De website meldt dat tijdens een persconferentie voor de tablet van Samsung een journalist vroeg hoe het zit met mogelijke Android-updates. Samsung zou hierop gemeld hebben dat de Galaxy Tab zowel Android 2.3 ‘Gingerbread’ als versie 3.x genaamd ‘Honeycomb’ tegemoet kan zien.

De medewerkers konden nog niet melden wanneer de updates op stapel staan, maar deze uitspraken zijn wel in lijn met eerdere uitspraken van Samsung. Zo wist de president al tijdens de aankondiging van de tablet te melden dat Android 3.0 aanstaande was voor de Galaxy Tab. Ook Samsung Nederland heeft meerdere malen aan All About Phones bevestigd dat een grote update voor de Galaxy Tab aanstaande is, ook al konden ze geen verdere details vermelden.

Android 2.3 zal naar verwachting dit jaar nog aangekondigd gaan worden en zal meer ondersteuning gaan bieden voor tablets. Android 3.0 is volgens de geruchten een nieuwe vorm van Android die zowel de segmentatie als het UI van Android moet gaan verbeteren en oplossen.

Samsung Galaxy Tab

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Denandere -

  Wat doe je dan met Windows? Dat is gemaakt om op miljoenen verschillende pc's te draaien … een OS is NOOIT gemaakt om één enkel toestel ervan te voorzien! Steeds wordt het mits sommige aanpassingen elders gebruikt!
  Zolang de kern van het toestel maar gelijkend is werkt dat OS correct! De snufjes dat er wel of niet op staan is iets anders, da's maar uiterlijke show!

 2. tremor -

  Dat ding is veel te duur.
  Dan zou ik nog eerder een apple nemen, daar zit tenminste een OS op dat ervoor gemaakt is.
  Om nu een tablet PC te nemen met een OS dat voor een GSM gemaakt is, nah.

   1. henkie -

    Maar iOS voor de iPad is door de ontwikkelaar bedoelt voor de iPad. Apple geeft zelf aan dat het voor de iPad is gemaakt. Android is niet bedoelt voor tablets, zoals die op de Tab staat. Google gaf zelf aan dat Android zoals die op de Tab staat niet goed is voor tablets. Dan nog is het een erg duur apparaat. Als je een iPad voor 600 euro kan krijgen (met 3G) en dit ding voor 750 en hij heeft een kleiner scherm en enkel camera en belfunctie als grote punten, is dat toch best duur.

   2. Dominick -

    De aanpassingen van iOS op de iPad zijn net zo minimaal als die van Android op de Galaxy Tab, dus dat heeft meer met de verschillende opvattingen van Google en Apple te maken dan met de systemen zelf.

AH productscanner AR app

Breng voortaan je ingrediënten tot leven met de Albert Heijn AR app lees verder

Android O Android Octopus

Heeft Google onthuld waar Android O voor staat met nieuwe easter egg? lees verder

Android Oreo Google I/O

Android O: acht onmisbare features om naar uit te kijken lees verder

Pokémon Go

Legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go: zo vang je ze lees verder

AirConsole spelletjes

De vijf beste spelletjes voor op tv met je smartphone als controller lees verder

Dit zijn de vijf beste mobiele dating-apps van dit moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters