Samsung ontsluit ping voor het brede publiek

Samsung heeft vandaag haar ping-dienst in Nederland gelanceerd. Vanaf nu kun je, via een client van Palringo, met de meeste telefoons pingen, en dus niet meer alleen met je BlackBerry. Een aantal Samsung-telefoons zullen de dienst voorgeïnstalleerd krijgen.

Samsung Omnia Pro Ping

Pingen is een enorme hype geworden door het afgelopen jaar heen en daar speelt Samsung nu slim op in door een ping-service te lanceren die ook voor niet-BlackBerry-toestellen beschikbaar is. In samenwerking met Palringo brengt Samsung een client op de markt die gratis te downloaden is voor ongeveer ieder OS en daarnaast ook voorgeïnstalleerd staat op een aantal Samsung-telefoons. De applicatie zelf is al een aantal jaar op de markt en maakt gebruik van haar eigen servers om de berichten over te brengen. Deze client is dan ook niet compatible met de BlackBerry Messenger waardoor je dus niet gelijk kunt pingen met BlackBerry-gebruikers. Vandaag hield Samsung een launch-event waarmee de dienst officieel gelanceerd is in Nederland, waar wij uiteraard ook bij waren, zoals al op onze Twitter-account te lezen was.

Voortaan kun je heel simpel pingen door met je telefoon de Palringo-software te downloaden, waarvoor Samsung op haar speciale ping-site instructies geeft. Er zijn drie verschillende ‘soorten’ ping beschikbaar, namelijk P!NG Text, P!NG Photo en P!NG Voice. De eerste is op elke geschikte telefoon beschikbaar en stelt je in staat simpel tekstberichtjes te sturen via internet. Met P!NG Photo kun je op een snelle manier foto’s delen via mobiel internet en P!NG Voice stelt je zelfs in staat om gesproken berichten te versturen.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters