Samsung opent applicatiewinkel in Nederland

Samsung heeft op zijn eigen Nederlandse website een niewsbericht online gezet met de melding dat de applicatiewinkel geopend is. Samsung benadrukt dat het hier om een bèta gaat die momenteel alleen nog voor Windows Mobile geschikt is.

Samsung heeft vorige week een nieuwsbericht online gezet op haar eigen website waarin te lezen valt dat de applicatiewinkel van de producent live is gegaan. Eind vorig jaar kondigde Samsung al internationaal aan dat het zijn applicatiewinkel zou gaan uitrollen door de gehele wereld en het lijkt er nu op dat de winkel nu ook Nederland heeft aangedaan. Er dient echter nog wel een slag om de arm gehouden te worden aangezien de winkel momenteel slechts voor de Omnia i900 en de i8000 geschikt is. Gebruikers met een Omnia kunnen naar mmm.samsung.nl surfen en daar applicaties downloaden voor hun telefoon. Zo zou Hyves al in de winkel te vinden zijn en ook Ebuddy en het Financieel Dagblad. Uit de onderstaande afbeelding valt op te maken dat de winkel zowel betaalde applicaties heeft als gratis applicaties.

Inmiddels hebben we Samsung Nederland om een reactie gevraagd of het hier werkelijk om de applicatiewinkel gaat zoals die eerder internationaal was aangekondigd. Alle tekenen wijzen hier wel op aangezien de ondersteunde telefoons voor de winkel exact het zelfde zijn als die van de grote aankondiging vorig jaar. Samsung weet tot slot nog in het nieuwsbericht wel te melden dat er in de loop van 2010 meer telefoons ondersteund gaan worden door de winkel, wat ook in het internationale persbericht te lezen viel.

Samsung applicatiewinkel 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters