‘Samsung patenteert dubbele camera Galaxy Note 8’

Een paar dagen geleden zijn er een aantal specificaties en een schets van de Samsung Galaxy Note 8 gelekt. Alleen ontbrak er informatie over de camera’s van de telefoon. Nu is er een patentaanvraag van Samsung verschenen waar op de achterkant van een telefoon een dubbele camera te zien is.  

Dubbele camera

Note 8 dubbele cameraEerder verschenen er geruchten over dubbele camera’s op Samsung toestellen. De Zuid-Koreaanse smartphonefabrikant zou nu een patentaanvraag voor dubbele camera’s hebben ingediend.

Samsung wil het patent op zelfgemaakte dubbele camerasensoren krijgen. De camera’s zouden in een dunne behuizing zitten. In de patentaanvraag staat de camera’s goed zouden kunnen functioneren bij weinig licht. Daarnaast zouden ze ook 3D-foto’s kunnen maken en wordt er over beeldstabilisatie gesproken.

Samsung is volgens geruchten al een tijdje met de dubbele camera aan het experimenteren. Maar het bedrijf was er volgens een bron nog niet klaar voor om het op de Samsung Galaxy S8-serie aan te brengen.

Note 8 specificaties

Volgens geruchten krijgt de Note 8 een 6,4-inch Super Amoled-display. Onder de motorkap zal waarschijnlijk de Eynos 8895-processor of de Snapdragon 835-processor zitten. De telefoon zou 6 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen krijgen.

Verder krijgt de telefoon waarschijnlijk een usb-c poort met daarnaast de 3,5 millimeter audio jack. Aan de zijkant zitten de volumeknoppen en het knopje om spraakassistent Bixby te activeren. Daarnaast zou het scherm van de Note 8 volledig drukgevoelig worden.

Bron: Kipris.or.kr (PDF)

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters