‘Samsung patenteert dubbele camera Galaxy Note 8’

Een paar dagen geleden zijn er een aantal specificaties en een schets van de Samsung Galaxy Note 8 gelekt. Alleen ontbrak er informatie over de camera’s van de telefoon. Nu is er een patentaanvraag van Samsung verschenen waar op de achterkant van een telefoon een dubbele camera te zien is.  

Dubbele camera

Note 8 dubbele cameraEerder verschenen er geruchten over dubbele camera’s op Samsung toestellen. De Zuid-Koreaanse smartphonefabrikant zou nu een patentaanvraag voor dubbele camera’s hebben ingediend.

Samsung wil het patent op zelfgemaakte dubbele camerasensoren krijgen. De camera’s zouden in een dunne behuizing zitten. In de patentaanvraag staat de camera’s goed zouden kunnen functioneren bij weinig licht. Daarnaast zouden ze ook 3D-foto’s kunnen maken en wordt er over beeldstabilisatie gesproken.

Samsung is volgens geruchten al een tijdje met de dubbele camera aan het experimenteren. Maar het bedrijf was er volgens een bron nog niet klaar voor om het op de Samsung Galaxy S8-serie aan te brengen.

Note 8 specificaties

Volgens geruchten krijgt de Note 8 een 6,4-inch Super Amoled-display. Onder de motorkap zal waarschijnlijk de Eynos 8895-processor of de Snapdragon 835-processor zitten. De telefoon zou 6 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen krijgen.

Verder krijgt de telefoon waarschijnlijk een usb-c poort met daarnaast de 3,5 millimeter audio jack. Aan de zijkant zitten de volumeknoppen en het knopje om spraakassistent Bixby te activeren. Daarnaast zou het scherm van de Note 8 volledig drukgevoelig worden.

Bron: Kipris.or.kr (PDF)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

LG G6

Deze vijf dingen willen we bij de LG G7 zien lees verder

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters