‘Samsung patenteert dubbele camera Galaxy Note 8’

Een paar dagen geleden zijn er een aantal specificaties en een schets van de Samsung Galaxy Note 8 gelekt. Alleen ontbrak er informatie over de camera’s van de telefoon. Nu is er een patentaanvraag van Samsung verschenen waar op de achterkant van een telefoon een dubbele camera te zien is.  

Dubbele camera

Note 8 dubbele cameraEerder verschenen er geruchten over dubbele camera’s op Samsung toestellen. De Zuid-Koreaanse smartphonefabrikant zou nu een patentaanvraag voor dubbele camera’s hebben ingediend.

Samsung wil het patent op zelfgemaakte dubbele camerasensoren krijgen. De camera’s zouden in een dunne behuizing zitten. In de patentaanvraag staat de camera’s goed zouden kunnen functioneren bij weinig licht. Daarnaast zouden ze ook 3D-foto’s kunnen maken en wordt er over beeldstabilisatie gesproken.

Samsung is volgens geruchten al een tijdje met de dubbele camera aan het experimenteren. Maar het bedrijf was er volgens een bron nog niet klaar voor om het op de Samsung Galaxy S8-serie aan te brengen.

Note 8 specificaties

Volgens geruchten krijgt de Note 8 een 6,4-inch Super Amoled-display. Onder de motorkap zal waarschijnlijk de Eynos 8895-processor of de Snapdragon 835-processor zitten. De telefoon zou 6 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen krijgen.

Verder krijgt de telefoon waarschijnlijk een usb-c poort met daarnaast de 3,5 millimeter audio jack. Aan de zijkant zitten de volumeknoppen en het knopje om spraakassistent Bixby te activeren. Daarnaast zou het scherm van de Note 8 volledig drukgevoelig worden.

Bron: Kipris.or.kr (PDF)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters