‘Samsung patenteert dubbele camera Galaxy Note 8’

Een paar dagen geleden zijn er een aantal specificaties en een schets van de Samsung Galaxy Note 8 gelekt. Alleen ontbrak er informatie over de camera’s van de telefoon. Nu is er een patentaanvraag van Samsung verschenen waar op de achterkant van een telefoon een dubbele camera te zien is.  

Dubbele camera

Note 8 dubbele cameraEerder verschenen er geruchten over dubbele camera’s op Samsung toestellen. De Zuid-Koreaanse smartphonefabrikant zou nu een patentaanvraag voor dubbele camera’s hebben ingediend.

Samsung wil het patent op zelfgemaakte dubbele camerasensoren krijgen. De camera’s zouden in een dunne behuizing zitten. In de patentaanvraag staat de camera’s goed zouden kunnen functioneren bij weinig licht. Daarnaast zouden ze ook 3D-foto’s kunnen maken en wordt er over beeldstabilisatie gesproken.

Samsung is volgens geruchten al een tijdje met de dubbele camera aan het experimenteren. Maar het bedrijf was er volgens een bron nog niet klaar voor om het op de Samsung Galaxy S8-serie aan te brengen.

Note 8 specificaties

Volgens geruchten krijgt de Note 8 een 6,4-inch Super Amoled-display. Onder de motorkap zal waarschijnlijk de Eynos 8895-processor of de Snapdragon 835-processor zitten. De telefoon zou 6 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen krijgen.

Verder krijgt de telefoon waarschijnlijk een usb-c poort met daarnaast de 3,5 millimeter audio jack. Aan de zijkant zitten de volumeknoppen en het knopje om spraakassistent Bixby te activeren. Daarnaast zou het scherm van de Note 8 volledig drukgevoelig worden.

Bron: Kipris.or.kr (PDF)

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters