Samsung Pixon 12 heeft optische zoom in Korea

In Korea is een lokale versie van de Samsung Pixon 12 opgedoken die niet alleen een 12-megapixelcamera heeft, maar ook optische zoom. Het toestel komt met de naam W880 en lijkt verdacht veel op de M8920 die we al in het geruchtencircuit hadden gezien.

Samsung heeft in Nederland haar 12-megapixelcameratelefoon, de Samsung Pixon 12, niet uitgerust met optische zoom, iets dat in de oudere G800 wel zat. Als opvolger van de Pixon 12 was al een tijdje de M8920 Monaco in het geruchtencircuit te vinden en nu lijkt het erop dat dezelfde telefoon, of in ieder geval een toestel dat er erg op lijkt, naar Korea komt onder de naam Pixon 12. Dit toestel heeft wel optische zoom, waarmee hij zich boven de reguliere cameratelefoons op de markt weet te plaatsen. Verder zijn de specificaties niet zo verschillend van de Europese Pixon 12.

Natuurlijk is het de vraag voor ons of dit ook invloed heeft op de Europese markt en of wij de M8920 zullen zien of niet. Hier is geen antwoord op, maar natuurlijk kunnen we wel zelf wat zinnigs bedenken. Waarschijnlijk is de M8920 gewoon de Koreaanse Pixon 12 die onder een andere naam uitgelekt was en zullen we hem dus niet gaan zien hier in Europa, het is immers niet erg gebruikelijk dat een aanvankelijk Koreaanse telefoon ook in Europa terecht komt onder een andere naam en de updates ten opzichte van onze M8910 zijn minimaal. Ook heeft Samsung Nederland een tijdje geleden tegen ons verteld niets te weten over een M8920. Dat alles neemt natuurlijk niet weg dat we in Nederland binnenkort een 12-megapixelcameratelefoon mét optische zoom zullen zien.

Samsung W880 Pixon 12 

Bron: IntoMobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ronald -

    Optische zoom lijkt leuk, maar kijk eens in de praktijk:
    Je moet tijdens het fotograferen ook inzoomen.
    Wanneer je minder dan 5MP hebt is een optische zoom beter, akkoord. Je houdt dan met digitale zoom te weinig pixels over voor een goed resultaat.
    Echter met 12MP kun je gemakkelijk vrij uit de hand je foto schieten, en op een rustig moment een deel van deze foto uitvergroten. Heb je nog steeds een hoge resolutie.

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters