Samsung Pixon 12 heeft optische zoom in Korea

In Korea is een lokale versie van de Samsung Pixon 12 opgedoken die niet alleen een 12-megapixelcamera heeft, maar ook optische zoom. Het toestel komt met de naam W880 en lijkt verdacht veel op de M8920 die we al in het geruchtencircuit hadden gezien.

Samsung heeft in Nederland haar 12-megapixelcameratelefoon, de Samsung Pixon 12, niet uitgerust met optische zoom, iets dat in de oudere G800 wel zat. Als opvolger van de Pixon 12 was al een tijdje de M8920 Monaco in het geruchtencircuit te vinden en nu lijkt het erop dat dezelfde telefoon, of in ieder geval een toestel dat er erg op lijkt, naar Korea komt onder de naam Pixon 12. Dit toestel heeft wel optische zoom, waarmee hij zich boven de reguliere cameratelefoons op de markt weet te plaatsen. Verder zijn de specificaties niet zo verschillend van de Europese Pixon 12.

Natuurlijk is het de vraag voor ons of dit ook invloed heeft op de Europese markt en of wij de M8920 zullen zien of niet. Hier is geen antwoord op, maar natuurlijk kunnen we wel zelf wat zinnigs bedenken. Waarschijnlijk is de M8920 gewoon de Koreaanse Pixon 12 die onder een andere naam uitgelekt was en zullen we hem dus niet gaan zien hier in Europa, het is immers niet erg gebruikelijk dat een aanvankelijk Koreaanse telefoon ook in Europa terecht komt onder een andere naam en de updates ten opzichte van onze M8910 zijn minimaal. Ook heeft Samsung Nederland een tijdje geleden tegen ons verteld niets te weten over een M8920. Dat alles neemt natuurlijk niet weg dat we in Nederland binnenkort een 12-megapixelcameratelefoon mét optische zoom zullen zien.

Samsung W880 Pixon 12 

Bron: IntoMobile

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters