Samsung plaatst teaser-video over Nexus Prime

Samsung heeft een teaser-video online gezet over de nieuwe Google-telefoon, de Nexus Prime. Tenminste, daar lijkt het met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid om te gaan.

Nexus Prime teaser

Na de presentatie van de iPhone 4S gisteren, zit er snel weer een belangrijke release aan te komen: die van de Nexus Prime. Daarover is al aardig wat uitgelekt, en nu doet producent Samsung ook zelf een duit in het zakje door een video online te zetten die het toestel vaagjes laat zien aan het eind van het filmpje.

Onder de gebogen blauwe lijn ‘hangt’ het toestel, dat met zijn gebogen scherm – dat we al kennen van de Nexus S – opvalt tussen alle andere telefoons. ‘Something BIG is coming’, meldt Samsung erbij. Dat zal waarschijnlijk slaan op het formaat van het toestel, dat volgens de laatste geruchten een 4,5-inch scherm krijgt.

Verder gaat het filmpje over het samenvoegen van ‘goede dingen’ die daaardoor nog beter worden (melk en koekjes bijvoorbeeld). Daarmee doelt Samsung waarschijnlijk op het samenvoegen van de smartphone- en tabletversies van Android tot Ice Cream Sandwich, de nieuwe Androidversie die als eerste op de Nexus Prime komt te staan.

Het filmpje, dat slechts een halve minuut duurt, is hieronder te bekijken.

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. sam-rules -

   Het heeft als voordeel dat als je het toestel met de ene hand vast hebt en met je andere hand je wijsvinger over het toestel haalt, je vinger altijd het touchpanel raakt. Blij vlakke schermen op deze manier wil je vinger als je naar boven of onder beweegd wel eens loskomen van het scherm, omdat je elleboog een hollebeweging maakt. Mensen met grote handen die het scherm met 1 hand vast houden en met hun duim bedienen, hebben om de zelfde reden het voordeel hiervan. Haal je duim maar eens over het scherm als je hem met 1 hand vast hebt. Zal je zien dan je duim omhoog gaat als je naar boven of beneden gaat. Dit had jij toch moeten weten DaanO..;)

   1. robert -

    Leuk en aardig.
    Maar weegt niet op tegen de nadelen
    1. Het wordt hiermee dikker.
    2 Ligt niet plat op tafel. Waardoor typen
    ongemakkelijk wordt. Zelfde irritante bulten op de HTC smartphones.

   2. sam-rules -

    Kan me maar 1 htc voor me halen die vervelend aanvoelt en dat is de incredible.. verder heeft de chacha en de hero een onderkant die onder een kleine hoek staat, en dit word door de gebruikers als fijn ervaren.

    Heb een Nexus s ingebruik, en deze ligt keurig recht en stevig op tafel.. misschien werkt de waterpass app niet 100%.. maar what the fuck. Van die dikte merk je ook helemaal niets. Ook het geluid aan je oor komt gerichter binnen. Heb jij ook een Nexus s ingebruik gehad dan..? of heb je hem een keer vastgehouden, en denk je het gelijk te weten? Heb al tig toestellen versleten, maar de Nexus S houd geweldig vast.. zowel verticaal als horizontaal.. en het goedkope plastic waarover iedereen zeikt plakt lekker aan je handen, waardoor hij nog vertrouwder in je handen ligt!! De nieuwe prime is een stuk groter en van metaal, want in dit geval misschien nadelig kan uitpakken… maar dit weten we binnenkort!!

   3. robert -

    Ik weet niet waar jij op let als je al die telefoons in handen heb gehad. Maar zowat elke HTC heeft een CAMERA bult.
    Daarbij komt dat je erg positief bent over de Nexus S wat een samsung toestel is en je naam je liefde daarvoor al verraad. Persoonlijk valt er tegen zulke mensen niet te discussieren alles wat het merk doet is geniaal mooi prachtig. Wees of probeer iig ook objectief te zijn. Dat maakt het discussieren een stuk prettiger.

   4. angelo. -

    Bij deze mijn naam angepast, want krijg hierover vaak opmerkingen. Heb kwa merk niet echt een voorkeur, maar heb niets met apple en Samung vind ik over het alegemeen toch de beste telefoon maker. Ben zeker wel objectief, maar aan de Nexus S zitten voor mij geen nadelen. Als de Prime 4.6 inch word en een gladde metelen behuizing krijgt, dan zal ik dit bijna zeker al negatief gaan ervaren, en dit ook zeker vermelden.
    😉

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters