Samsung presenteert: de Galaxy fiets, met tablethouder

Samsung heeft een onalledaagse accessoire gepresenteerd bij zijn 10.1-inch Galaxy tablet: een herenfiets. Aan de stang zit een houder waar de tablet in kan worden vastgeklikt. De Samsung Galaxy Bike, wordt hij al genoemd.

samsung galaxy bike

De racefiets wordt samen geproduceerd door fietsfabrikant 14 Bike Co. De in bijpassende stijl geverfde fiets is gemaakt van superlichte koolstofvezels.

De tablet kan niet alleen in zijn houdertje onder de stang worden meegenomen, maar heeft daar blijkbaar ook nog een functie. Routes plannen, gefietste kilometers vastleggen, dat soort zaken. Samsung belooft dat allerlei apps in de Android Market vallen te downloaden voor de tablet/fiets. Zelfs reparatie-instructies met plaatjes voor wie een lekke band krijgt vallen op de tablet op te halen.

Samsung meldt in zijn persbericht dat de houder 125 gram weegt en uit topmaterialen is vervaardigd, de tablet zelf weegt 565 gram en het gewicht van de fiets wordt niet vermeld, maar zal ook een lichtgewicht zijn. De koolstofvezels waaruit de tablethouder en de tweewieler zijn samengesteld, wordt volgens Samsung ook gebruikt bij de productie van Formule 1-racewagens.

Of we deze ongetwijfeld nogal dure fiets volgend jaar tijdens de Tour de France zullen zien rondrijden is nog enigszins onzeker, want over beschikbaarheid en verkoop in Europa is nog niets bekendgemaakt.

Bron: Engadget

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters