Samsung presenteert Galaxy Beam, smartphone met projector

Samsung zou het bescheiden houden op het Mobile World Congress dit jaar, maar toch heeft de fabrikant al een tablet en een smartphone gepresenteerd. Voor het MWC 2012 goed en wel begonnen is.

Galaxy Beam

De smartphone Galaxy Beam heeft een projector in de bovenkant van het toestel zitten, waarmee het beeld van de telefoon op een willekeurig oppervlak kan worden geprojecteerd. Foto’s en films kunnen zo op groot formaat door een groep mensen worden bekeken.

De Galaxy Beam is in staat om videoclips, plattegronden, maar ook games en zakelijke informatie te laten zien op een wit oppervlak. De projector biedt een lichtbundel van 15 lumen. De maximale breedte van de beelden is 125 centimeter. Op de telefoon staat een speciale projector-app waardoor het eenvoudig is om het beeld op de smartphone op een muur, plafond of ander glad oppervlak te laten zien. Zo kunnen op een makkelijke manier de vakantiefoto’s aan een heel gezelschap worden getoond.

Ook kunnen er zakelijke presentaties worden gegeven vanaf de smartphone. Het toestel is verder een volwaardige Android smartphone met Android 2.3 Gingerbread en een 1Ghz processor. Het toestel is 12,5 millimeter dik. Standaard wordt de Beam geleverd met 8GB intern geheugen en een 2000 mAh batterij om ervoor te zorgen dat de projectorlamp de accu niet direct leegzuigt.

Over de verkrijgbaarheid en de prijs van dit toestel, dat zich in de midrange categorie schaart, heeft Samsung nog niets bekendgemaakt.

GALAXY BEAM

 

Samsung Galaxy Beam 01

 

Samsung Galaxy Beam 02

 

Samsung Galaxy Beam 03

 

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Google Instant Apps

Instant Apps: Google Play laat je nu games spelen zonder installatie lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters