Samsung presenteert Galaxy Beam, smartphone met projector

Samsung zou het bescheiden houden op het Mobile World Congress dit jaar, maar toch heeft de fabrikant al een tablet en een smartphone gepresenteerd. Voor het MWC 2012 goed en wel begonnen is.

Galaxy Beam

De smartphone Galaxy Beam heeft een projector in de bovenkant van het toestel zitten, waarmee het beeld van de telefoon op een willekeurig oppervlak kan worden geprojecteerd. Foto’s en films kunnen zo op groot formaat door een groep mensen worden bekeken.

De Galaxy Beam is in staat om videoclips, plattegronden, maar ook games en zakelijke informatie te laten zien op een wit oppervlak. De projector biedt een lichtbundel van 15 lumen. De maximale breedte van de beelden is 125 centimeter. Op de telefoon staat een speciale projector-app waardoor het eenvoudig is om het beeld op de smartphone op een muur, plafond of ander glad oppervlak te laten zien. Zo kunnen op een makkelijke manier de vakantiefoto’s aan een heel gezelschap worden getoond.

Ook kunnen er zakelijke presentaties worden gegeven vanaf de smartphone. Het toestel is verder een volwaardige Android smartphone met Android 2.3 Gingerbread en een 1Ghz processor. Het toestel is 12,5 millimeter dik. Standaard wordt de Beam geleverd met 8GB intern geheugen en een 2000 mAh batterij om ervoor te zorgen dat de projectorlamp de accu niet direct leegzuigt.

Over de verkrijgbaarheid en de prijs van dit toestel, dat zich in de midrange categorie schaart, heeft Samsung nog niets bekendgemaakt.

GALAXY BEAM

 

Samsung Galaxy Beam 01

 

Samsung Galaxy Beam 02

 

Samsung Galaxy Beam 03

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. jary -

    Leuk voor in de huiskamer, maar ik kan me niet voorstellen dat dit bij vergaderingen, cursussen voor grote groepen, e.d. gebruik word, gezien de maximale breedte van het beeld.

    Ben wel benieuwd naar de prijs, en hoe snel (ik neem toch aan dat ie er komt) de update naar ICS arriveert.

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters