Samsung presenteert Galaxy Beam, smartphone met projector

Samsung zou het bescheiden houden op het Mobile World Congress dit jaar, maar toch heeft de fabrikant al een tablet en een smartphone gepresenteerd. Voor het MWC 2012 goed en wel begonnen is.

Galaxy Beam

De smartphone Galaxy Beam heeft een projector in de bovenkant van het toestel zitten, waarmee het beeld van de telefoon op een willekeurig oppervlak kan worden geprojecteerd. Foto’s en films kunnen zo op groot formaat door een groep mensen worden bekeken.

De Galaxy Beam is in staat om videoclips, plattegronden, maar ook games en zakelijke informatie te laten zien op een wit oppervlak. De projector biedt een lichtbundel van 15 lumen. De maximale breedte van de beelden is 125 centimeter. Op de telefoon staat een speciale projector-app waardoor het eenvoudig is om het beeld op de smartphone op een muur, plafond of ander glad oppervlak te laten zien. Zo kunnen op een makkelijke manier de vakantiefoto’s aan een heel gezelschap worden getoond.

Ook kunnen er zakelijke presentaties worden gegeven vanaf de smartphone. Het toestel is verder een volwaardige Android smartphone met Android 2.3 Gingerbread en een 1Ghz processor. Het toestel is 12,5 millimeter dik. Standaard wordt de Beam geleverd met 8GB intern geheugen en een 2000 mAh batterij om ervoor te zorgen dat de projectorlamp de accu niet direct leegzuigt.

Over de verkrijgbaarheid en de prijs van dit toestel, dat zich in de midrange categorie schaart, heeft Samsung nog niets bekendgemaakt.

GALAXY BEAM

 

Samsung Galaxy Beam 01

 

Samsung Galaxy Beam 02

 

Samsung Galaxy Beam 03

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. jary -

    Leuk voor in de huiskamer, maar ik kan me niet voorstellen dat dit bij vergaderingen, cursussen voor grote groepen, e.d. gebruik word, gezien de maximale breedte van het beeld.

    Ben wel benieuwd naar de prijs, en hoe snel (ik neem toch aan dat ie er komt) de update naar ICS arriveert.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters