'Samsung presenteert Galaxy S III pas in derde kwartaal, lancering in Zuid-Afrika'

Niet op het Mobile World Congress, niet later in maart, maar pas ergens in het derde kwartaal ziet de Samsung Galaxy S III het licht. En wel in Zuid-Afrika, aldus Softpedia. Die een techblog uit Zuid-Afrika aanhaalt, die het weer van een telco in dat land heeft vernomen.

Samsung Galaxy S III mockup

Het zou volgens Softpedia nog steeds kunnen dat Samsung de opvolger van de populaire S II al volgende week aankondigt tijdens het MWC in Barcelona, maar het toestel zou pas maanden later wereldwijd beschikbaar zijn. De geruchten gaan dat Samsung niet tevreden is over het enorme gat tussen de lanceerdata van de Galaxy S II in Europa en Amerika. In dat laatste continent is het toestel nog maar kort op de markt.

Of het nu volgende week wordt aangekondigd of niet, als het Zuid-Afrikaanse verhaal klopt dan valt de S III pas in het najaar te verwachten en dan gelijktijdig in de hele wereld.

Telco’s kunnen er kennelijk niet op wachten om alweer een verkoopsucces van Samsung in het assortiment op te nemen, en maken de een na de ander al bekend dat ze de S III gaan aanbieden. Behalve de Zuid-Afrikaanse provider MTN doet bijvoorbeeld ook Virgin Mobile het, uit hetzelfde land, en Cell C – ook al uit Zuid-Afrika – denkt het toestel zelfs al in juli op de plank te hebben.

Bron: Softpedia

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters