'Samsung presenteert Galaxy S III pas in derde kwartaal, lancering in Zuid-Afrika'

Niet op het Mobile World Congress, niet later in maart, maar pas ergens in het derde kwartaal ziet de Samsung Galaxy S III het licht. En wel in Zuid-Afrika, aldus Softpedia. Die een techblog uit Zuid-Afrika aanhaalt, die het weer van een telco in dat land heeft vernomen.

Samsung Galaxy S III mockup

Het zou volgens Softpedia nog steeds kunnen dat Samsung de opvolger van de populaire S II al volgende week aankondigt tijdens het MWC in Barcelona, maar het toestel zou pas maanden later wereldwijd beschikbaar zijn. De geruchten gaan dat Samsung niet tevreden is over het enorme gat tussen de lanceerdata van de Galaxy S II in Europa en Amerika. In dat laatste continent is het toestel nog maar kort op de markt.

Of het nu volgende week wordt aangekondigd of niet, als het Zuid-Afrikaanse verhaal klopt dan valt de S III pas in het najaar te verwachten en dan gelijktijdig in de hele wereld.

Telco’s kunnen er kennelijk niet op wachten om alweer een verkoopsucces van Samsung in het assortiment op te nemen, en maken de een na de ander al bekend dat ze de S III gaan aanbieden. Behalve de Zuid-Afrikaanse provider MTN doet bijvoorbeeld ook Virgin Mobile het, uit hetzelfde land, en Cell C – ook al uit Zuid-Afrika – denkt het toestel zelfs al in juli op de plank te hebben.

Bron: Softpedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Eise -

  Dat is het met de vorige ook niet geworden dus dat lijkt me heel sterk. Samsung weet namelijk heel goed wat ze doet en wat de consument wil. Ik zeg het wordt een supertoestel, niet alleen qua specs maar de software en kwalitatief ook wat net zo belangrijk is.

 2. Eise -

  Je weet gewoon dat het een toestel wordt met de meest hi-end specs die er momenteel kunnen zijn. Dit noem ik niet bepaald een hype aangezien Samsung zich allang bewezen heeft met zijn Galaxy-serie.
  Dus dat is een vrij kort door de bocht reactie van je.

 3. iemand -

  Het heeft volgens mij niets te maken met een hype, maar met het feit dat de samsung galaxy s reeks een zeer goede reeks van telfeoons is en waarom zou dat nu in 1 keer anders zijn??? Iedereen weet dat de sgs3 zeer goede specs zal hebben, want daar staat die reeks bekend om. daarom wil ook iedereen die telefoon hebben.

 4. Samson -

  Haha, niemand weet wat de uiteindelijke specs van het toestel zijn en je weet nu al zeker dat je hem wilt hebben. Bovendien weet je ook niet wat de concurrenten de komende weken gaan brengen. Die Samsung Galaxy S-reeks wordt steeds meer een hype, zoals de iPhone dat is. Mensen willen het alleen om de naam en kijken niet verder.

 5. Eise -

  Dit verhaal geloof ik al helemaal niet. Dan liggen ze in zowiezo Europa alweer maanden achter en gezien de strategie van Samsung is dat niet des Samsungs. Ik zou bijna met zekerheid durven zeggen dat dat verhaal van Zuid-Afrika niet klopt of niet logisch is.
  Want zo hebben ze het nog nooit gedaan, althans niet bij mijn weten.

  Ik blijf zelf bij mijn standpunt dat het allemaal een afleidingsmanoeuvre is en dat t toestel gewoon op de MWC bekend wordt gemaakt. Maar we wachten het wel weer af allemaal, met heel veel belangstelling moet ik zeggen… Ik ben echt benieuwd. Het mag ook wel snel komen want zo langzamerhand wordt je erg lekker gemaakt en tegelijk soms ook weel teleurgesteld als dit nieuws dan weer waar blijkt te zijn dat ik nu zo onderhand iets heb maak aub aan alle onzekerheid een einde Samsung want ik wil dat toestel te graag, liefst vandaag nog als morgen…

  Denk dat velen dat met mij hopen moet ik zeggen…

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters