Samsung presenteert tweede deel Premium Suite voor Galaxy S III

Samsung heeft het tweede deel van de video over de nieuwe Premium Suite voor de Galaxy S III online gezet. Met verbeteringen voor de camera en opties voor gehandicapten.

Samsung presenteert tweede deel Premium Suite voor Galaxy S III schermafbeelding 2012 12 10 om 085654

De video loodst de kijker in rap tempo door zeven nieuwe features heen. In de eerste drie draait het om de camera. Ten eerste: paper artist. Nu al te regelen via een app in de Play Store, maar straks ingebakken. Je kunt van een bestaande foto in je galerij een soort tekening maken en die weer deels inkleuren voor leuke effecten.

Voorts is de camerasoftware zo aangepast dat die foto’s in het duister kan nemen zonder te flitsen. De camera kan in het stikdonker toch gezichten onderscheiden en vage contouren worden als het ware door het toestel verlicht.

Bij een groepsfoto is er altijd wel eentje met zijn ogen dicht. Dat kan worden voorkomen door de nieuwe Camera Best Face, waarbij de gezichtsherkenning wordt gebruikt. Tik een gezicht aan dat op half zeven staat, en kies uit een paar shots die ongemerkt zijn genomen toen de foto werd geschoten. Zet het beste gezicht erin en zo lijkt het alsof iedereen gelijktijdig naar het vogeltje heeft gelachen.

Mensen die alle features van hun smartphone niet echt vaak gebruiken, kunnen het toestel in de easy mode zetten. Dan komen alleen de meestgebruikte mogelijkheden in widgetvorm op de homescreens. Een tikje is voldoende om een veelgebruikte app te starten, of een telefoongesprek of de camera: alles wat populair is, zit erin maar de rest is weggelaten.

Mensen die in één oor slechter horen dan in het andere, kunnen de geluidsbalans aanpassen. Zodat het links wat harder klinkt dan rechts, of omgekeerd. Samsung heeft ook gedacht aan slechtzienden. Die worden met spraakcommando’s en gesproken aanwijzingen geholpen bij bijvoorbeeld het nemen van een foto. Ze activeren de camera met een spraakcommando, richten het toestel op een groepje mensen, en de telefoon vertelt hardop of er al een gezicht (of meerdere) in beeld is. Ook is er voor slechtzienden een setup wizard bedacht, waardoor zij kunnen kiezen om bepaalde zaken in hun telefoon met de stem te activeren in plaats van met een vingerbeweging.

De volledige video is hieronder te zien.

Samsung presenteert tweede deel Premium Suite voor Galaxy S III schermafbeelding 2012 12 10 om 085748 
Samsung presenteert tweede deel Premium Suite voor Galaxy S III schermafbeelding 2012 12 10 om 085813 
Samsung presenteert tweede deel Premium Suite voor Galaxy S III schermafbeelding 2012 12 10 om 085830 
Samsung presenteert tweede deel Premium Suite voor Galaxy S III schermafbeelding 2012 12 10 om 085950 

Bron: GSM Arena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters