Samsung presenteert volgende maand nieuwe smartwatch

Samsung kondigde vandaag de Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge+ aan, maar de fabrikant is nog niet klaar voor dit jaar. In september presenteert Samsung namelijk een nieuwe smartwatch.

Samsung Gear S2

Deze zal luisteren naar de naam Gear S2. Dit horloge is de eerste smartwatch van Samsung dat beschikt over een rond scherm. Samsung zal de smartwatch op 3 september aankondigen op de IFA-beurs in Berlijn. All About Phones is hierbij aanwezig.

Wij zullen het dan ook zeker niet nalaten om met het horloge van de Zuid-Koreaanse fabrikant te spelen. Samsung heeft al heel wat smartwatches op de markt gebracht, maar dus nog nooit een met een ronde display. We zijn ook benieuwd hoe de Gear S2 zich verhoudt tot zijn grootste concurrent, de Apple Watch.

Informatie over de Samsung Gear S2 is nog onbekend. Wel bekend is dat Samsungs smartwatches qua populariteit niet kunnen opboksen tegen de Apple Watch. Samsung had voor de release van deze smartwatch een marktaandeel van meer dan de helft. Nu is dit aandeel verdampt tot onder de tien procent.

Bron: TheVerge

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters