Samsung presenteert Windows 7-tablet

Samsung heeft een Windows 7 tablet gepresenteerd, de Series 7 Chronos. Het apparaat heeft een 11,6 inch scherm en kan onder meer worden bediend met een styluspen van Wacom, waarmee je op de tablet kunt ‘schrijven’.

Samsung Series 7 PC

De specificaties van de tablet zijn wisselend. De CPU kan bijvoorbeeld een Pentium, Core i3 of Core i5 zijn. De tablet heeft 4GB RAM, een 32- of 64 ssd-harde schijf, en WiFi zit erin plus allerlei communicatie-opties als WiMAX, HSPA+, bluetooth 3.0,usb, ethernet en HDMI.

Er kan ook een microSD-kaart in het apparaat worden gestopt. Aan de achterkant zit een 3-megapixelcamera en aan de voorkant vinden we een 2-megapixel exemplaar. De accu zou het zeven uur moeten volhouden.

Opmerkelijk is de Wacom styluspen, waarmee je door het besturingssysteem kunt navigeren. Ook kun je er handgeschreven input op kwijt, evenals tekeningen. De tablet werkt samen met een dock, en samen met een extern keyboard lijkt het net op een laptop. De Series 7 komt later dit jaar uit en krijgt een prijskaartje van 1099 dollar. Een filmpje is hier te vinden.

Bron: Ubergizmo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Bart -

  @Patryk
  Daar denk ik anders over. De combi van laptop / tablet is imho absoluut toegevoegde waarde. Tablet voor even snel en tussendoor en draagbaar. Laptop/toetsenbord voor langere stukken typen, en voor de extra batterij.
  Windows7 vind ik prima. Ik werk nu op een 10inch, en zit al tijden te wachten op een 11.x inch. De variant met Android werkt niet voor mij ivm Office.
  Dan is dit toch errug fijn 🙂

  En volgend jaar updaten naar win8.

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters