‘Samsung Pride wordt eerste toestel met Tizen 3.0’

Samsung komt volgens bronnen binnen de industrie binnenkort met de Samsung Pride, het eerste toestel dat op Tizen 3.0 draait.

Tizen 3.0

Samsung Tizen Z9 Samsung Pride
Tizen

Samsung staat op het punt om Tizen 3.0 uit te brengen. Het besturingssysteem wordt tegenwoordig al lang niet meer in de markt gezet als een directe concurrent voor Android. De Koreaanse fabrikant gebruikt het vooral voor low-end toestellen in de wat armere markten. Toch is het interessant om te zien waar Samsung deze keer mee op de proppen komt.

Samsung Pride

Volgens bronnen binnen de industrie komt Samsung binnenkort met de Samsung Pride, het eerste toestel dat op Tizen 3.0 draait. Over de specificaties van het toestel is nog niks bekend, al gaat het waarschijnlijk om een budgetmodel. De Pride heeft het modelnummer SM-Z250F. Naar verwachting wordt het toestel in dezelfde landen als de Samsung Z2 uitgebracht. Dan hebben we het dus over landen als India, Bangladesh en Nigeria. Daarnaast komt de Pride naar verluidt ook naar Rusland.

Stembesturing

Dezelfde bronnen beweren dat Samsung vooral reclame zal maken voor de stembesturingsmogelijkheden van de Pride, in plaats van de hardware. Naar verwachting heeft het toestel een relatief simpele virtuele assistent die allerlei taken voor de gebruiker kan uitvoeren. Denk aan het versturen van een mail, of het openen van een app. Het is nog niet bekend wanneer de Koreaanse fabrikant het toestel officieel zal onthullen.

Bron: SamMobile

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters