Samsung publiceert zelf per ongeluk gebruikershandleiding Galaxy S6 Active

Samsung kondigt binnenkort de Galaxy S6 Active aan. De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft zelf een gebruikershandleiding voor de gepantserde smartphone online gezet.

Samsung Galaxy S6 Active

Hier kun je deze handleiding bekijken. Hoewel specificaties niet worden genoemd in deze uitgebreide handleiding, staan er wel foto’s van de nieuwe smartphone van Samsung in. Hierop is onder andere te zien dat de smartphone fysieke navigatieknoppen heeft. Iets dat overigens gebruikelijk is met de Active-smartphones van Samsung.

De Galaxy S6 Active beschikt, zo blijkt uit de foto’s, ook over een hartslagmeter. De smartphone heeft ook een vingerafdruksensor, zo lijkt het. Hoe deze dan in de smartphone is verwerkt, weten we niet precies. Waarschijnlijk in de fysieke navigatieknop voor de hometoets.

De Samsung Galaxy S6 Active zou verder grotendeels dezelfde specificaties als de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge hebben. Dit houdt in: een quad HD-scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels en een formaat van 5,2 inch, een Exynos 7 Octa-chipset die 2,1GHz klokt, 3GB ram en een opslagcapaciteit van minimaal 32GB.

Foto’s maakt de smartphone in 16 en 5 megapixel en de Galaxy S6 Active ondersteunt 4G-internet. De batterij zou wel een stuk groter zijn dan die in de Galaxy S6 Edge en Galaxy S6. Hoeveel precies, dat weten we niet. Dat wordt waarschijnlijk op de presentatie van de smartphone bekend.

Het is nog onbekend wanneer Samsung de Galaxy S6 Active aankondigt. Lang zal het echter niet meer duren. Wat de smartphone gaat kosten, weten we niet. Waarschijnlijk zal het prijsverschil met de andere smartphones niet heel groot zijn.

Samsung Galaxy S6 Active 
Samsung Galaxy S6 Active 
tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

  De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

  Samsung Galaxy S9

  Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

  Xiaomi Mi Mix 2S

  Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

  smartphones

  FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

  Nokia 5

  De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

  Samsung Galaxy S9 Active

  Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters