Samsung reserveert Omnia-merk voor Windows Mobile toestellen

Samsung heeft bekendgemaakt dat het zijn Omnia-merk exclusief gaat reserveren voor Windows Mobile-toestellen. Het eerste slachtoffer dat ontdaan wordt van zijn Omnia merk is de OmniaHD.

Samsung i8910 HD

Samsung heeft bekendgemaakt dat het zijn Omnia-merk voortaan uitsluitend gaat gebruiken voor Windows Mobile-toestellen. Hiermee wil Samsung duidelijk maken dat alleen Windows Mobile-toestellen bij de producent tot de Omnia-lijn horen. De nieuwe OmniaHD zal om deze reden dan ook voortaan door het leven gaan als de Samsung i8910 HD, aldus Samsung. Volgens Samsung is het momenteel onduidelijk waar de naam Omnia precies voor staat, terwijl het volgens de producent vooral bedoeld is om de Windows Mobile-tak aan te duiden. Samsung heeft het marketingmateriaal voor de i8910 nog niet klaar liggen. De stap is wel opmerkelijk te noemen aangezien de i8910 de directe opvolger zou moeten worden van de Samsung Omnia.

Aan de andere kant zou deze nieuwe actie er wel degelijk op kunnen duiden dat er toch een Windows Mobile-versie van de HD komt, zoals wij al eerder via Samsung te weten waren gekomen. Dit zou dan in lijn zijn met de opvolger van de Omnia en de uitspraak dat de specifieke tak alleen voor Windows Mobile mag worden gebruikt. Volgens Samsung zal de Windows Mobile-versie later dit jaar op de markt moeten komen.

Bron: Mobilecrunch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters