Samsung S3370 wordt officieel, krijgt koosnaam

Nadat we de Samsung S3370 al even konden zien op de TeleVisie beurs dit jaar, heeft Samsung het toestel nu officieel geïntroduceerd. Dit gebeurde in Rusland, terwijl de telefoon onder een andere naam op de Belgische site van Samsung Mobile verscheen.

Samsung S3370 officieel

De Samsung S3370 was al een aantal keer uitgelekt. Toen we het toestel tegenkwamen op de TeleVisie beurs dit jaar, wisten we wel zeker dat Samsung het toestel ook op de markt wil brengen. Dit is nu definitief bevestigd door Samsung Rusland. Deze tak van de telecomgigant heeft het toestel namelijk in eigen land aangekondigd. De S3370 heeft onder andere 3G-ondersteuning, een FM radio en de nodige sociale netwerken geïntegreerd. De interface die Samsung voor de S3370 gebruikt is TouchWiz 2.0 en dus niet Bada of de nieuwe TouchWiz-versie die we van de Monte kennen. De prijs van de S3370 zou rond de €150 moeten liggen en daarmee is het toestel iets duurder dan de Corby.

De naam van de nieuwe telefoon is nog niet helemaal duidelijk. Naast de Russiche tak van Samsung die het toestel presenteerde onder de naam Corby 3G, verscheen de telefoon ook online bij de Beligsche tak van Samsung. Hier werd de telefoon neergezet als Samsung S3370 Acton. De kans dat de telefoon in Nederland ook Acton heet is natuurlijk wat groter omdat de Belgische markt dichter bij de Nederlandse staat, maar voordat we duidelijkheid hebben van Samsung Nederland is natuurlijk niets zeker.

Bron: Unwired View

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters