Samsung S5200 officieel aangekondigd

We wisten alles al van de Samsung S5200 en het kan elk moment in de winkels belanden, maar een officiële aankondiging was er nog niet. Nu is eindelijk de kogel door de kerk en heeft Samsung het toestel officieel gemaakt.

De Samsung S5200 was al opgedoken op de Samsung-site, in een BelCompany-folder en het toestel was te zien op een dealerevent, maar officieel aangekondigd was het telefoontje nog steeds niet. Nu is het toestel eindelijk wel aangekondigd via Samsung Rusland. Het toestel zal, zoals we al wisten te melden, binnen een één à twee weken beschikbaar zijn met Hi prepaid voor een prijs van €130. Los zal het toestel rond de tweehonderd euro gaan kosten, volgens Samsung. Eigenlijk weet het persbericht niet zo veel interessants te melden, hoewel er een foto bijstaat van het toestel in een kleur die we nog niet kenden. Op deze foto is het toestel met een blauw toetsenbordje te zien, waardoor het er wat minder sjiek uit ziet.

Opvallend is dat vooral de camera erg goed zal zijn voor de prijsklasse van het toestel, voor 130 euro zal je een 3,2-megapixelcamera met autofocus, led-flitser, gezichtsdetectie en zelfs glimlachdetectie krijgen. Verder is het toestel niet zo bijzonder uitgerust, met een FM-radio, muziekspeler, 2,1 inch display dat 16 miljoen kleuren kan weergeven en Samsung’s DNSe geluidstechnologie. Dat alles is in een opvallend dunne behuizing van slechts 10,9 millimeter gehuld, waarmee het toestel een low-end versie van de eens zo populaire Samsung U600 lijkt te zijn.

Samsung S5200 officieel

 

Samsung S5200 officieel dicht

 

Bron: Unwired View

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters