Samsung S5550 en Corby Pop verschijnen in Spaanse The Phone House-catalogus

De catalogus van de Spaanse The Phone House van januari heeft twee nog onaangekondigde Samsung-toestellen blootgelegd, namelijk de Corby Pop en de S5550, die we beide al een keer eerder hebben zien uitlekken. Het belangrijkste detail is eigenlijk een foto van de achterkant van de S5550, die er allerminst standaard uitziet.

Corby Pop C3510 Phone House Spanje

Dat retailketen The Phone House goed is in het lekken van telefoons was ons al duidelijk toen het Nederlandse foldertje van de keten voor het eerst een plaatje van de LG Arena onthulde. Ook de Samsung Omnia Qwerty leerden we kennen via een lek van The Phone House en nu heeft de Spaanse tak van het bedrijf het weer voor elkaar gekregen. Het Spaanse foldertje van The Phone House bevat foto’s en informatie van de Samsung C3510 Corby Pop en de Samsung S5550, twee toestellen die we al eerder zagen.

De S5550 kwam gisteren al naar buiten met een ontzettend wazige foto en alle specificaties die je kunt bedenken. Vandaag is het design van het ding een stuk duidelijker geworden via The Phone House. Vooral de achterkant van de telefoon ziet er erg apart uit en is van metaal gemaakt, voor zover we dat van de foto kunnen opmaken.

Over de Corby Pop komen we door het foldertje geen nieuwe info te weten, maar het bevestigt wel dat de telefoon niet alleen in India verkocht gaat worden, zoals Samsung eerder zei. Dat het toestel precies op de Indiase website van Samsung verscheen maakte dat een stuk geloofwaardiger, maar de verschijning in het The Phone House-foldertje heeft dat nu ontkracht. Hoewel het natuurlijk geen bevestiging is dat het toestel in Nederland op de markt komt, is de kans nu wel erg groot.

Samsung S5550 Phone House Spanje

 

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tim Cook iPhones 2018 iPhone X

Touch ID en meer: trefzekere analist deelt Apple’s plannen volgende iPhones lees verder

iOS 11 wallpapers

iOS 11 brengt legendarische lockscreen en homescreen eerste iPhone terug lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL: prijzen, design en specificaties gelekt lees verder

OnePlus 5 JCC+

OnePlus heeft nieuwe smartphone onthuld: OnePlus 5 JCC+ lees verder

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters