Samsung S5550 en Corby Pop verschijnen in Spaanse The Phone House-catalogus

De catalogus van de Spaanse The Phone House van januari heeft twee nog onaangekondigde Samsung-toestellen blootgelegd, namelijk de Corby Pop en de S5550, die we beide al een keer eerder hebben zien uitlekken. Het belangrijkste detail is eigenlijk een foto van de achterkant van de S5550, die er allerminst standaard uitziet.

Corby Pop C3510 Phone House Spanje

Dat retailketen The Phone House goed is in het lekken van telefoons was ons al duidelijk toen het Nederlandse foldertje van de keten voor het eerst een plaatje van de LG Arena onthulde. Ook de Samsung Omnia Qwerty leerden we kennen via een lek van The Phone House en nu heeft de Spaanse tak van het bedrijf het weer voor elkaar gekregen. Het Spaanse foldertje van The Phone House bevat foto’s en informatie van de Samsung C3510 Corby Pop en de Samsung S5550, twee toestellen die we al eerder zagen.

De S5550 kwam gisteren al naar buiten met een ontzettend wazige foto en alle specificaties die je kunt bedenken. Vandaag is het design van het ding een stuk duidelijker geworden via The Phone House. Vooral de achterkant van de telefoon ziet er erg apart uit en is van metaal gemaakt, voor zover we dat van de foto kunnen opmaken.

Over de Corby Pop komen we door het foldertje geen nieuwe info te weten, maar het bevestigt wel dat de telefoon niet alleen in India verkocht gaat worden, zoals Samsung eerder zei. Dat het toestel precies op de Indiase website van Samsung verscheen maakte dat een stuk geloofwaardiger, maar de verschijning in het The Phone House-foldertje heeft dat nu ontkracht. Hoewel het natuurlijk geen bevestiging is dat het toestel in Nederland op de markt komt, is de kans nu wel erg groot.

Samsung S5550 Phone House Spanje

 

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters