Samsung S5560 verschijnt exclusief bij The Phone House

Samsung zal volgens de geruchten zeer binnenkort met een nieuwe touchscreentelefoon komen, de Samsung S5560. Dit toestel is qua uiterlijk ongeveer hetzelfde als de Star Qwerty en zal in hetzelfde segment als de Samsung Preston terecht komen.

Samsung S5560

Samsung is hevig aan het inzetten op goedkope touchscreentelefoons met de Corby, Star Qwerty, Star en Preston. Binnenkort zal Samsung weer een telefoon aan dit rijtje toevoegen, de S5560. Dit toestel zal in hetzelfde segment terecht komen als de Preston, met klassieke mid-range specificaties. Zo heeft de S5560 een 3″ WQVGA-touchscreen, is hij uitgerust met Wi-Fi en zit er een 5-megapixelcamera in. 3G is niet aanwezig, maar vanwege de Wi-Fi-ondersteuning is dat niet zo’n probleem. Het toestel is met een dikte van 11,6 millimeter lekker dun en ook het formaat valt mee verder. De S5560 heeft verder ook een 3,5mm audio-jack en is uitgerust met een FM-radio en muziekspeler.

Het toestel zal onder de bijnaam Marvel op de markt gaan komen ergens in november en wordt in Nederland de eerste tijd exclusief bij The Phone House verkocht. De prijs van de S5560 Marvel zal niet hoger liggen dan €300 en daarmee valt hij onder de goedkopere touchscreentelefoons. Onlangs hebben wij al even met de Samsung Marvel kunnen spelen en hiervan zullen we binnenkort onze eerste ervaringen plaatsen.

Samsung S5560 Marvel live

 

Bron: Unwired View

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. noelle -

  ik heb ook de samsung s5560 en ik vin dhet echt een hele fijne telefoon.
  ik heb alleen wel wat problemen met wi-fi bij ons thuis ( als ik mijn wi-fi aan probeer te zetten dan loopt mijn telefoon vast en dan valt hij uit), in de winkel zeiden ze dat ik de cd moest gebruiken om iets nieuws op mijn telefoon te zetten maar natuurlijk zat die cd er niet bij toen ik mijn telefoon kocht!

 2. Piet Zweegers -

  Samsung heeft wel erg veel touchscreen mobiele telefoons nu. Er is voor iedereen wel een touchscreen GSM van Samsung te vinden. Jammer dat er 3G op de Samsung S5560 ontbreekt want met een 5 mp camera en Wifi zijn de specificaties al een stuk beter. De Jet van Samsung heeft dit wel, en die is niet zo heel veel duurder. ik weet het nog niet met dit toestel…

 3. Star -

  Deze nieuwe Samsung lijkt inderdaad erg op de Samsung Star. Maar misschien nog wel meer op de Qwerty versie daarvan. Als ze die nu eens met Wifi leverden!

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters