Samsung S5560 verschijnt exclusief bij The Phone House

Samsung zal volgens de geruchten zeer binnenkort met een nieuwe touchscreentelefoon komen, de Samsung S5560. Dit toestel is qua uiterlijk ongeveer hetzelfde als de Star Qwerty en zal in hetzelfde segment als de Samsung Preston terecht komen.

Samsung S5560

Samsung is hevig aan het inzetten op goedkope touchscreentelefoons met de Corby, Star Qwerty, Star en Preston. Binnenkort zal Samsung weer een telefoon aan dit rijtje toevoegen, de S5560. Dit toestel zal in hetzelfde segment terecht komen als de Preston, met klassieke mid-range specificaties. Zo heeft de S5560 een 3″ WQVGA-touchscreen, is hij uitgerust met Wi-Fi en zit er een 5-megapixelcamera in. 3G is niet aanwezig, maar vanwege de Wi-Fi-ondersteuning is dat niet zo’n probleem. Het toestel is met een dikte van 11,6 millimeter lekker dun en ook het formaat valt mee verder. De S5560 heeft verder ook een 3,5mm audio-jack en is uitgerust met een FM-radio en muziekspeler.

Het toestel zal onder de bijnaam Marvel op de markt gaan komen ergens in november en wordt in Nederland de eerste tijd exclusief bij The Phone House verkocht. De prijs van de S5560 Marvel zal niet hoger liggen dan €300 en daarmee valt hij onder de goedkopere touchscreentelefoons. Onlangs hebben wij al even met de Samsung Marvel kunnen spelen en hiervan zullen we binnenkort onze eerste ervaringen plaatsen.

Samsung S5560 Marvel live

 

Bron: Unwired View

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters