Samsung S6700 en C5510 moeten twee nieuwe mid-rangers worden

De geruchtenmolen draait op volle toeren de laatste dagen en vandaag is het weer raak. Na een nieuwe Nokia zien nu twee nieuwe Samsungs het licht via het geruchtencircuit.

Er lijkt maar geen einde te komen aan de geruchtenstroom van de afgelopen dagen. Zo zagen we eerder vandaag details over een nieuwe Nokia, de 5530 XpressMusic en nu is het weer raak met twee sliders van Samsung. De eerste, de S6700, is een mid-range slider die al op het Mobile World Congress te zien was maar toen niet echt onder de aandacht is gekomen. Het toestel heeft een erg opmerkelijk scherm voor een gewone slider, namelijk een 2,4 inch WQVGA-scherm dat 16 miljoen kleuren kan weergeven. Deze resolutie zien we eigenlijk alleen in touchscreen-telefoons, maar Samsung heeft de S6700 er ook mee uitgerust. De reden daarvoor is, waarschijnlijk, dat het toestel helemaal gericht is op het streamen van video’s. Dit is op te maken uit het kaartje “stream in style” dat op het Mobile World Congress onder het toestel te zien was. Het toestel heeft dan ook de mogelijkheid om via het HSDPA-netwerk te streamen en verder ondersteunt het toestel Bluetooth 2.1-verbindingen. De S6700 heeft een 3,2-megapixelcamera en deelt zijn looks met de Samsung S7350 UltraS. Over de prijs of releasedatum van het toestel is nog niets bekend.

Samsung S6700 Mobile World Congress GSM Helpdesk

 

Samsung S6700 slecht

 

Het tweede Samsung-toestel dat vandaag lekte is wel helemaal nieuw en zal wat lager gepositioneerd worden. De C5510 zal onder andere een mp3 speler en een FM radio krijgen en ook een camera is aanwezig, hoewel we de resolutie daarvan nog niet weten. We gokken 2 megapixel of misschien zelfs 3,2, maar de bron vertelt hier niets over. Het toestel heeft nogal iets weg van de Samsung S3500 en de Samsung C3050, twee andere low-end telefoontjes van Samsung die pas in de verkoop zijn gegaan. Als interessantste functie heeft de C5510 512MB ingebouwd geheugen, iets dat redelijk uitzonderlijk is voor low-end telefoons. Ook van dit toestel zijn nog geen prijs en releasedatum bekend.

Samsung C5510 slecht 

Bron: Unwired View

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters