Samsung S6700 en C5510 moeten twee nieuwe mid-rangers worden

De geruchtenmolen draait op volle toeren de laatste dagen en vandaag is het weer raak. Na een nieuwe Nokia zien nu twee nieuwe Samsungs het licht via het geruchtencircuit.

Er lijkt maar geen einde te komen aan de geruchtenstroom van de afgelopen dagen. Zo zagen we eerder vandaag details over een nieuwe Nokia, de 5530 XpressMusic en nu is het weer raak met twee sliders van Samsung. De eerste, de S6700, is een mid-range slider die al op het Mobile World Congress te zien was maar toen niet echt onder de aandacht is gekomen. Het toestel heeft een erg opmerkelijk scherm voor een gewone slider, namelijk een 2,4 inch WQVGA-scherm dat 16 miljoen kleuren kan weergeven. Deze resolutie zien we eigenlijk alleen in touchscreen-telefoons, maar Samsung heeft de S6700 er ook mee uitgerust. De reden daarvoor is, waarschijnlijk, dat het toestel helemaal gericht is op het streamen van video’s. Dit is op te maken uit het kaartje “stream in style” dat op het Mobile World Congress onder het toestel te zien was. Het toestel heeft dan ook de mogelijkheid om via het HSDPA-netwerk te streamen en verder ondersteunt het toestel Bluetooth 2.1-verbindingen. De S6700 heeft een 3,2-megapixelcamera en deelt zijn looks met de Samsung S7350 UltraS. Over de prijs of releasedatum van het toestel is nog niets bekend.

Samsung S6700 Mobile World Congress GSM Helpdesk

 

Samsung S6700 slecht

 

Het tweede Samsung-toestel dat vandaag lekte is wel helemaal nieuw en zal wat lager gepositioneerd worden. De C5510 zal onder andere een mp3 speler en een FM radio krijgen en ook een camera is aanwezig, hoewel we de resolutie daarvan nog niet weten. We gokken 2 megapixel of misschien zelfs 3,2, maar de bron vertelt hier niets over. Het toestel heeft nogal iets weg van de Samsung S3500 en de Samsung C3050, twee andere low-end telefoontjes van Samsung die pas in de verkoop zijn gegaan. Als interessantste functie heeft de C5510 512MB ingebouwd geheugen, iets dat redelijk uitzonderlijk is voor low-end telefoons. Ook van dit toestel zijn nog geen prijs en releasedatum bekend.

Samsung C5510 slecht 

Bron: Unwired View

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters