Samsung S7070 Diva binnenkort in het goud verkrijgbaar

Samsung heeft met haar S7070 Diva een mooie ladyphone te pakken, maar dat weerhoudt het bedrijf er niet van om hem nog wat op te leuken. Binnenkort zal er een zwart met gouden versie van de Diva op de markt verschijnen.

Samsung S7070 Diva Gold

Samsung is nog altijd de producent bij uitstek voor ladyphones, hoewel andere bedrijven die eer met man en macht proberen over te nemen van de Koreaanse producent. Dat is echter voorlopig niet succesvol gebleken en Samsung heeft met haar nieuwste ladyphone, de S7070 Diva een flinke klapper te pakken. De reacties van veel vrouwelijke gebruikers zijn erg positief. Het toestel is min of meer een standaard mid-range touchscreentelefoon met een wat opgeleukt uiterlijk en wat extra features. Het speerpunt van de Diva’s van Samsung is het uiterlijk dat bezaaid is met ‘kussentjes’ en verder zijn functies als een camera, mp3-speler en radio uiteraard aanwezig.

Onlangs kwamen we de foto hierboven van de S7070 Diva op het spoor, die het toestel niet in zijn gebruikelijke witte jasje toont, maar een zwarte versie met verschillende gouden accenten toont. Of het hier om echt goud gaat, of dat de telefoon slechts uitgerust is met goudverf is ons nog niet bekend, maar dat deze kleur het ladyphone-gehalte nog een beetje opkrikt is wel duidelijk. Ook een releasedatum kunnen we nog niet vertellen, maar waarschijnlijk zal het niet lang meer duren voordat deze nieuwe kleur van de Diva in de winkels ligt.

Samsung S7070 Diva Gold

 

Samsung S7070 Diva Gold

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters