Samsung S7070 Diva nu ook in paars

De Samsung Diva, Samsung’s nieuwste ladyphone die we eerder al in het goud zagen, wordt nu ook in een paars tintje uitgebracht. De nieuwe paarse telefoon moet het toestel voor nog meer Diva’s geschikt maken.

Samsung heeft dit jaar twee telefoons onder de naam Diva gelanceerd die als ultieme lady-phones moeten dienen. In dit segment, dat Samsung eens verkende, is het design van een telefoon natuurlijk de meest belangrijke feature en daar hoort ook zeker de kleur van een toestel bij. In het kader van dat feit zagen we eerder al een gouden versie van de S7070 Diva, het vlaggenschip van de lijn. Nu is daar ook een paarse versie bij gekomen.

De nieuwe paarse S7070 zal verder identiek zijn aan de andere varianten van het toestel en ook de prijs zal op hetzelfde niveau liggen. De paarse kleur oogt echter wat exclusiever dan de standaard witte versie en is net wat minder bling-bling dan de gouden Diva. Of de paarse Diva ook in Nederland uitgebracht wordt is niet bekend, maar we verwachten dat hij in ieder geval bij een paar webshops in het assortiment zal belanden. Binnenkort zullen we trouwens een review van de Diva publiceren.

Samsung Diva paars 

Bron: Omio

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters