'Samsung S8000 Cubic wordt Samsung's Android-telefoon'

Het is weer eens zover dat een webshop informatie online plaatst over een nog niet aangekondigde telefoon en dit keer betreft het de Samsung S8000 Cubic, die we al drie keer eerder zagen. Volgens de webshop wordt dit Samsung’s eerste Android-telefoon.

Samsung S8000 Cubic

Nog geen week geleden kwam de Samsung S8000 Cubic voor de tweede keer naar buiten. Er werden toen wat details over het toestel bekend, maar die informatie is nu aangevuld met een aantal interessante dingen. Een webshop lekte namelijk een pagina over de S8000, die nu helaas alweer offline is. De informatie op deze pagina is echter al overal te vinden en is zeker interessant te noemen. De webshop had het er namelijk over dat de Samsung S8000 Cubic de eerste Android-telefoon van Samsung zal worden en ook de specificaties zijn erg goed. Zo zal het toestel Wi-Fi en gps ondersteunen en heeft het een scherm met een doorsnede van 3,1 inch met een WVGA-resolutie. Dit scherm zal een amoled-scherm zijn en waarschijnlijk is het een capacitief touchscreen dat multi-touch ondersteunt.

Op multimediagebied is de S8000 een directe concurrent van de LG KM900 Arena, met bijvoorbeeld een 5-megapixelcamera en ondersteuning voor een Bluetooth 2.1-verbinding. Het toestel heeft ook een 3,5-millimeter jackplug, voor het inpluggen van hoofdtelefoons. Natuurlijk is er ook een FM-radio aanwezig en zal het toestel een redelijk groot intern geheugen hebben. De standaardgrootte hiervan is in dit geval 2GB, maar dat is nog uitbreidbaar met MicroSD-kaartjes. Of het toestel echt op Android gaat lopen is nog even de vraag, eerder werd namelijk gezegd dat het toestel een geheel nieuwe 3D-UI van Samsung zou bieden. We zullen nog even moeten afwachten wat hiervan juist is, tot het toestel echt is aangekondigd.

Bron: Mobile Crunch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Piet Zweegers -

    Ik denk dat dit niet klopt, het zou gaan om een vertaalfout van de tsjechische of russische bron… Ik las op [url=http://www.mobiel-samsung.nl]Mobiel-samsung[/url] dat de naam Cubic zou slaan op het nieuwe os dat voor deze telefoon is gemaakt…

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters