'Samsung S8000 Cubic wordt Samsung's Android-telefoon'

Het is weer eens zover dat een webshop informatie online plaatst over een nog niet aangekondigde telefoon en dit keer betreft het de Samsung S8000 Cubic, die we al drie keer eerder zagen. Volgens de webshop wordt dit Samsung’s eerste Android-telefoon.

Samsung S8000 Cubic

Nog geen week geleden kwam de Samsung S8000 Cubic voor de tweede keer naar buiten. Er werden toen wat details over het toestel bekend, maar die informatie is nu aangevuld met een aantal interessante dingen. Een webshop lekte namelijk een pagina over de S8000, die nu helaas alweer offline is. De informatie op deze pagina is echter al overal te vinden en is zeker interessant te noemen. De webshop had het er namelijk over dat de Samsung S8000 Cubic de eerste Android-telefoon van Samsung zal worden en ook de specificaties zijn erg goed. Zo zal het toestel Wi-Fi en gps ondersteunen en heeft het een scherm met een doorsnede van 3,1 inch met een WVGA-resolutie. Dit scherm zal een amoled-scherm zijn en waarschijnlijk is het een capacitief touchscreen dat multi-touch ondersteunt.

Op multimediagebied is de S8000 een directe concurrent van de LG KM900 Arena, met bijvoorbeeld een 5-megapixelcamera en ondersteuning voor een Bluetooth 2.1-verbinding. Het toestel heeft ook een 3,5-millimeter jackplug, voor het inpluggen van hoofdtelefoons. Natuurlijk is er ook een FM-radio aanwezig en zal het toestel een redelijk groot intern geheugen hebben. De standaardgrootte hiervan is in dit geval 2GB, maar dat is nog uitbreidbaar met MicroSD-kaartjes. Of het toestel echt op Android gaat lopen is nog even de vraag, eerder werd namelijk gezegd dat het toestel een geheel nieuwe 3D-UI van Samsung zou bieden. We zullen nog even moeten afwachten wat hiervan juist is, tot het toestel echt is aangekondigd.

Bron: Mobile Crunch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Piet Zweegers -

    Ik denk dat dit niet klopt, het zou gaan om een vertaalfout van de tsjechische of russische bron… Ik las op [url=http://www.mobiel-samsung.nl]Mobiel-samsung[/url] dat de naam Cubic zou slaan op het nieuwe os dat voor deze telefoon is gemaakt…

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters