Samsung S8300 binnenkort in het goud verkrijgbaar

De Samsung S8300 UltraTOUCH, Samsung’s nieuwe flagship, zal binnenkort ook verkrijgbaar zijn in de kleur goud. Dit kwam naar boven via de nieuwsbrief van BelCompany.

Samsung S8300 UltraTOUCH goud

Gisteren hebben we al details over de Samsung S5200 uit de folder van de BelCompany gevist, vandaag kwamen we nog een leuk nieuwtje tegen in de nieuwsbrief van ze. Volgens de nieuwsbrief zal de Samsung S8300 UltraTOUCH binnenkort bij de telefoonwinkel verkrijgbaar zijn in de kleur goud. Dit zal exclusief bij BelCompany zijn, maar we kunnen met redelijke zekerheid zeggen dat het toestel ook in verschillende webshops en in andere landen in deze kleur verkrijgbaar zal zijn. Bij de gouden UltraTOUCH zijn zowel de rand om het scherm als het toetsenbord goudkleurig, echt goud is niet in de nieuwe variant verwerkt.

De Samsung S8300 UltraTOUCH is het nieuwe vlaggenschip van Samsung in de Ultra-lijn en uit onze review blijkt dat het toestel vrij goed voldoet aan de huidige marktstandaarden. Het toestel heeft onder andere een prima 8-megapixelcamera, gps-ondersteuning en een mp3-speler. Het grootste nadeel van het toestel is dat het een beetje traag is, zo bleek uit onze review. Erg tevreden waren we vooral met het unieke design van de S8300 en de leuke, op de touchscreen van het toestel gerichte interface.

Bron: BelCompany

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters