Samsung S8300 ook officieel

Nadat de LG KM900 Arena officieel werd bevestigd vlak voor het Mobile World Congress, is het nu de beurt aan de Samsung S8300, die we al meerdere malen gezien hadden in het geruchtencircuit.

Het lijkt bijna een hype te worden om toestellen nog net voor het Mobile World Congress even officieel aan te kondigen. Gisteren zagen we al de LG KM900 Arena officieel live gaan. Vandaag is het de beurt aan een Samsung-toestel, namelijk de Samsung S8300, die we in de laatste dagen van 2008 al zagen verschijnen. Het toestel is nu officieel aangekondigd door Samsung onder de naam S8300 UltraTOUCH. Er is ook nog een tweede naam voor het toestel, Tocco Ultra, maar de naam Loche, zoals het toestel volgens de geruchten zou gaan heten, zien we nergens meer terug.

De Samsung S8300 heeft een aantal interessante eigenschappen, zoals een 2,8-inch capacitief OLED-touchscreen. Niet alleen zorgt de OLED-techniek voor betere prestaties op het gebied van kleurweergave en helderheid, ook zal het touchdeel van het scherm langer meegaan en gevoeliger zijn met dank aan de capacitieve technologie die gebruikt is. Het scherm is tevens beschermd door een laag van krasbestendig glas. Verder heeft het toestel alles in huis om een ster te worden, zoals een 8-megapixelcamera, een GPS-ontvanger en navigatie van Route 66. Dit alles is verpakt in een behuizing van slechts 12,7 millimeter dik en draait op een vernieuwde versie van Samsung’s TouchWiz UI.

GSM Arena heeft alvast een preview van de Samsung Tocco Ultra online geplaatst, waarin het toestel erg positief uit de bus komt. Op het Mobile World Congress volgende week zullen wij het toestel ontmoeten en onze eerste ervaringen erover plaatsen.

s8300

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters