Samsung S8300 UltraTOUCH half miljoen keer verkocht

Samsung heeft aangekondigd dat zijn UltraTOUCH al een half miljoen keer over de toonbank gegaan is. Dat is beduidend minder dan de verkopen van de Samsung U900 Soul, de voorganger van de UltraTOUCH, die verkocht één miljoen keer in ongeveer dezelfde periode.

Samsung heeft aangekondigd dat de UltraTOUCH een half miljoen keer verkocht is. Dat is geen slechte prestatie, omdat de telefoon pas twee maanden op de markt is. Daarbij komt nog dat deze vijfhonderdduizend toestellen in Europa verkocht zijn en de verkopen van de rest van de wereld daar dus nog eens bovenop komen. Wel opvallend is dat de voorganger van de UltraTOUCH, de Samsung U900 Soul veel meer verkocht werd. In ongeveer dezelfde tijd verkocht dit toestel één miljoen keer, dus twee keer zo veel als de UltraTOUCH.

Per week wist Samsung 55.000 exemplaren van de S8300 te verkopen en per dag gingen er ongeveer achtduizend exemplaren van het toestel over de toonbank in Europa. Opvallend is dat dit veel minder is dan de directe concurrentie, de LG KM900 Arena ging in iets minder dan een maand 2 miljoen keer over de toonbank, wat neerkomt op meer dan 83.000 toestellen per dag. Ook de Samsung F480 TouchWiz was een stuk succesvoller, over het hele eerste jaar gingen per dag zo’n 14.000 exemplaren van dat toestel over de toonbank.

Samsung S8300 UltraTOUCH

 

Bron: OLED info

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters